Lördag.

Idag har jag varit ledig o det har varit jätte skönt. Är ledig hela dagen imon med. Så idag sov jag länge o bara tog det lugnt, sen åkte jag Angela o Steph till Portchester för lite pedikyr, det var verkligen jätte skönt!! Med lite massage o sånt. Sen åkte vi till Stamford o shoppade på ett köpcentrum. Jag hittade några tröjor o byxor typ. Sen åt vi kinamat på PF´s Changs. Det var jätte gott!!! Jag kommer sakna Angela så sjukt mycket!! Men jag ska hälsa på henne om ett tag o det ska bli jätte roligt! Så nu får jag klara mig sjäv:P

Här kommer lite bilder från dagen:


Bor precis vid gränsen av Connecticut o New York






Utanför PF Changs.


Kommer sakna henne så otroligt mycket!



Steph, jag o Angela


Angela 


Jag hittade lite fina kläder idag.

Hej då.

Nu har Angela flyttat ut o det är jätte sorgligt o tråkigt! För nu är jag ensam i mitt rum, men det blir nog skönt till slut:) Nu är jag ledig hela helgen, ska bli skönt:) Imon ska jag till Stamford för lite shopping med Angela o Steph, så det var ju inte sista gången jag såg henne ikväll:)

Ikväll hade Lizy sitt volleybollteam här, 29 tjejer. Men det var trevligt. Jag Caroline o Angela kollade på film o åt godis. Det var mysigt. Nehe nu ska jag sova. God natt

Sakura.

Idag har det varit en lång dag med mycket körande. Jag gick upp tidigt, hämtade Caroline på sleepovern o så skulle vi köra till Brewster,NY. Caroline skulle på nån utbildning på Pegasus, när vi kom dit efter 1 timmes bilfärd var de inställt o dem har inte ringt oss, snällt. Så då var de bara o vända igen. Det var lite störande faktiskt. 

Var o handlade för första gången själv idag i Armonk. Det gick bra faktiskt, o jag hittade allt jag skulle ha. En 60 årig tant kom fram o sa att hon tyckte mina skor var såå himla söta o hon undrade vart jag hade köpt dem, In Sweden, svarade jag då:)
Jag fick en tröja av min hostmamma idag, hon tyckte inte Elizabeth skulle ha den, hon hade inte ens sett den, så jag fick den:) Elizabeth fyllde 17 idag så hela familjen gick ut o åt på Sakura, en japansk restaurang där dem lagar maten där man sitter. Det var jätte trevligt o roligt. Vi hade present utdelning o tårta på restaurangen, o hon gillade öronhängena från Pilgrim som jag köpt till henne:) På söndag åker Angela hem o jag vill verkligen inte det!! Hon är så snäll o gullig, så jag vill ha henne här. Tror hela familjen vill det:)



Hela familjen + Angela o jag på Sakura.



Jag o Caroline:)

27/8-08

Idag är det onsdag o jag har jobbat ganska mkt idag. Har kört fram o tillbaka o hämtat o lämnat Caroline o Peter i några timmar, men det var roligt. Det är roligt o köra bil här faktiskt. Så det var inte så farligt:) Sen har jag städat lite o sen inte gjort så mkt mer. Körde själv till Armonk som ligger i New York State, vi bor precis på gränsen mellan NY o Connecticut. 

Ikväll kom min värdmammas kusin hit med sina barn så hela familjen gick ut o gå, på Route 22. Jätte amerikanskt var de. O gott med, men portionerna är hur stora som helst, för 3 personer typ. 

Igårkväll var det mysigt, vi badade i poolen, dem hade värmt upp den så det var lika varmt som när man badar i ett badkar. Jätte skönt. O himlen var rosa o stjärnklar, jätte vackert:D

Här kommer några bilder från au pair skolan.

Ett stort campus var de, fint på utsidan, fult på insidan.


Såhär bodde vi:) inte så fint, men det funkade, var ju bara 4 dagar


Jag får mitt diplom av vår lärare Lina, jag klarade alla timmarna på skolan:)




Jag o Jannie vid nån konstig sak vid Ground Zero

Andra arbetsdagen...

idag är det tisdag o det är min andra dag på jobbet:) Eller jobb o jobb kan man väl inte kalla det precis ännu. Gick upp vid tio idag, gjorde mig iording, Hämtade Caroline på Kelsey Farms där hon rider, sen körde vi hem. Sen körde jag dit henne igen. Sen fixade jag lite med tvätten också. Har inte gjort så mkt mer med mitt jobb idag. Ska köra o hämta henne snart igen. Så det är väl min arbetsdag:) Kommer inte börja jobba förrens 3 på eftermiddagarna sen så det är skönt. Ibland blir det väl några tidiga mornar, men det är ju inte så farligt.

Jag trivs fortfanade jätte bra, o ingen hemlängtan än så länge:) Jag vågade ge mig ut o ta lite kort idag på huset. 



Såhär bor jag:) Jag bor ovanför garaget, med egen ingång där. Så det är skönt:)

Saknar er där hemma!!!


1 vecka.

idag var det en vecka sen jag lämnade min Linus min familj o mina vänner o åkte till USA. Även om de bara gått en vecka så rullar tiden på jätte fort! Bara 51 veckor kvar:)

Idag har vi kört runt lite, hämtat böcker på Peters o Carolines skola, o sen åt vi på Cosi, det var hur gott som helst!!! Sen red jag på Daisy o Caroline red på Sweetie, vi red för Carolines tränade Kate, det var jätte roligt. Sen åt vi kvällsmat o sen skulle jag på au pair möte, det var trevligt. Hanna, en tjej i min au pair grupp hämtade upp mig, vi åkte till Stamford. Vi hade au pair mötet på Cold Stone, nått glass ställe. Det var jätte gott. Jag kom på idag att jag har ätit minst en onyttig sak sen jag kom hit, antingen är de godis, kakor eller glass. Jag ska sluta med det. Annars rullar jag hem sen:)

Mormon...


Idag är tredje dagen jag är hos familjen o allt är fortfarande kanon!:) Caroline har varit borta hela tiden så jag har inte träffat henne. Elizabeth o Peter är hemma men jag träffar dem inte, dels för att huset är för stort:P O sen är dem på sina rum också, mamman träffade jag lite idag, jätte trevlig men hon tycker säkert jag är efterbliven för att jag inte säger så mkt:) Men det är svårt i början ju, så jag ler mest:)

Nannyn Angela är jätte snäll! Så vi umgås hela tiden så det är roligt. Hon är mormon, nån religion, så jag var med henne i kyrkan idag, Det var interessant o roligt. Det var inte som en vanlig kyrka. Man hade roligt hela tiden o man träffade en massa roligt folk. Ska träffa några i veckan:. Vore roligt o ha några amerikanska vänner också. Imon ska vi ha au pair möte i Stamford.På nått glass ställe, Cold Stone, ska tydligen va jätte gott så vi får väl se. 

Jag saknar svensk mat dock!! Saknar mammas mat. 

Saknar er där hemma!



Framme!






Nu är tiden på skolan slut, den avslutades med en underbar dag på Manhattan. Vi åkte runt på sightseeing. 5th Ave, Rockerfeller Center, Statue of Liberty o Times Sqare typ:) Sen fick vi lite free time så vi shoppade lite, Jannie o jag skulle gå till Abercrombie and Fitch på 5th Ave, men det var längre än vi trodde:) men det gick bra:P

Fredag morgon  bar det av till famlljerna, sa hej då till sina nyfunna vänner o sen åkte vi. Ingen av mina vänner skulle till Connecticut så jag åkte själv, sen kom deras nanny Angela o hämtade mig o White plains, sen åkte vi til Carolines ridskola där vi träffade Caroline o Mamman. Dem var jätte trevliga o gulliga så jag kände mig välkommen direkt. Sen åkte vi fyra o åt pizza, det var trevligt. Sen åkte vi hem till huset, o det var de största huset jag nånsinsett. Gigastiskt!!! O jätte fint. Ska lägga ut bilder sen men jag vågar inte riktigt fota huset ännu:)



We met the police...

Idag har det varit en lång dag! Tiden rullade på igår, men idag gick de segt! Lektioner från 8.15-17.45, sen var de dinner, barbecue night! Det var ganska gott ändå, maten här är inte god alls! Men det funkar. ikväll kom polisen hit för o prata om säkerheten i USA. Han var jätte roligt, en tjock dounut cop:)

Imon ska vi ha lite lektioner på morgonen, sen bär det av till Manhattan!!!


xoxo Anna

På Long Island, New york.

Nu är vi framme, kom igår kväll vid typ 22.30, så det blir ju 4.30 svensk tid, man var ju lite trött då ja. Sen hade vi welcome orientation meeting, o mat, pizza blev de:) Sen fick vi släpa packningen till rummet, 3 våningar upp. Jag delar rum med två tyskar o en trevlig svensk. Så det är roligt:)

idag har vi haft lektioner från 8.15-18.00. Sen blev det kvällsmat, o sen sing-along. Alla länder skulle sjunga en sång från deras hemland, vi sjön: "i ett hus i skogens slut". En kines sjöng själv, inte bra dock men det lät väldigt roligt. Vi var i en stor aula, o när det var slut ropade dem upp mig i mikrofonen. Jag hade fått en present från min värdfamilj. Det var många som redan hade fått sina, men jag fick min sen. Fick New york touren av dem, tour upp i rockerfeller center, presentkort på starbucks:) en hood tröja från Cultural Care au pair training school, en keps en ram o lite sånt. Det var gulligt iaf.

Imon blir det en lika lång dag med lektioner, på kvällen ska de komma en polis o prata om säkerheten, på tordag blir det Manhattan!! O på fredag åker vi alla vidare till våra värdfamiljer:)

Saknar er alla där hemma! 

xoxo 

Nu är det dags....

Helgen har varit perfekt.. Hade hej då fest i fredags o det blev så lyckat, hur roligt som helst hade vi! 
Jag o Linus hade en mysig lördag kväll! O hela dagen idag har jag umgåtts med min familj mina vänner o min Linus.

Imon klockan 8.00 åker jag, jag lämnar mitt hem min familj mina vänner o min kära pojkvän. Hur ska detta gå?
Kan bara tänka att det kommer gå kanon!!:) Längtar ihjäl mig tills jag träffar alla som åker tillsammans o tills jag träffar min värdfamilj, ska bli så spännande.

Vi hörs på andra sidan...

Hej då Sverige! HEEEEJ NEW YORK!!!!

Hej då mina vänner...

Ikväll kommer mina kära vänner hit. Kommer bli en kanon o rolig hej då fest!
Så idag var jag o mamma o handlade allt till ikväll, lär bli god mat:)

Har packat ner allt i mina resväskor nu. Packat ner de mesta i handbagaget med, men det väger över 6 kilo:/ Datorn väger ju en massa.

3 dagar kvar. Sjuuuukt! Men såå roligt.

Sooon...

Idag har jag umgåtts med min lilla vän Carolina! Vi gick på stan, shoppade lite, åt lunch och fikade kladdkaka. Gott gott.
Köpte en jätte fin jack/kofta eller vad man ska kalla de. Märkte att den var för liten när jag kom hem, den klämde lite i armarna, så jag åkte in till stan o skulle ta en större storlek, då var den givetvis slut.... Så jag får väl gå runt med att det klämmer lite, de töjs kanske ut...

Har typ packat klart nu, eller lagt fram allt. Ska organisera lite, o se lite vad jag ska ha med i handbagaget. Snart ska jag ut o gå med Anna!

/A

Hej då...För nu...

Ännu mer hej då idag, va på Spåren med Frida o hade en sista lunch:)
Va hos min faster och mina kusiner och åt o fikade o sa hej då:) Mycket trevligt var de!

Har även fixat håret idag, klippt o färgat. Måste ju se någelunda normal ut i håret när man kommer ju:)

Är en konstig känsla man har inom sig. Jag vill vill vill verkligen åka ska bli hur roligt som helst, men ändå känns de konstigt på nått sätt:) men året kommer nog gå fortare är man tror. 

Fick mail från min värdmamma. Hon skrev: We are all looking forward to seeing you! De kommer bli kanon!!!

Veckan krymper...

Har precis kommit hem från bion, såg Mamma Mia!! O den var hur bra som helst!! Inte konstigt att det är utsålt varje dag:) Va på stan med, lite kvalitetstid med min kära syster måste jag ju ha innan jag åker:)

Idag var det lite mer "hej då". Sa hej då till Lilla Ida o Sara, dem är så söta. Fick en blomma o två nyckelringar av dem. Kommer sakna dem små barnen!





It´s the final countdown...

Endast 1 vecka kvar. 7 dagar o sen åker jag. Vad hände med tiden? Nu börjar de roligt, man ska börja packa:)
Vet inte hur jag ska hinna med allt. Känns som att det är en massa som ska fixas o många man ska träffa.

Helgen var underbar iaf, en SPA weekend med Linus. Kunde inte bli ett bätte "avslut" innan jag åker.


It´s a sad sad day...

Hej då Amigo!
Igår åkte min älskade häst ifrån mig!  






Endast 2 veckor kvar idag. Det närmar sig....

RSS 2.0