Just a smalltown girl...

Nu är det helg igen, tiden går så fort. O i veckan fick jag mail från Cultural Care att jag måste bestämma hemresedatum, lite panik ändå. För jag vet inte om jag vill förlänga eller åka hem. Egentligen är jag trött på au pair jobbet. Så kul är det liksom inte. Eller jag har riktigt roligt med Char, men annars är det inte så kul. O hon ska ju på camp i 2 månader, så det blir jag o föräldrarna:) Så vart ska jag? Förra helgen var vädret kanon. Låg o slappade vid poolen hos Robin. Så skönt. Sen kom Marie o Denize på kvällen. Blev riktigt trevligt med god mat o dryck. Det var memorial day på måndagen så alla va lediga. jag med typ, så först låg jag o Robin vid hans pool, men sen åkte vi till en country club som min familj är medlemma i. Skönt var det! Så det stället kommer jag besöka mkt i sommar. Sen har det varit jobb, inte så jobbigt. O det är det som gör det så tråkigt egentligen, att det inte finns nått o göra. Borde tycka det är skönt, men nja, rätt segt. I helgen är char inte hemma, så det blir slappt. blir nog utgång i helgen med. Ska också beställa tid för klipp o färg, ser faktiskt inte riktigt klok ut i huvudet.

God natt! 

<3

Härliga varma dag! Så skönt, har legat ute hela dagen o slappat, o va sen hos Robin o hängde vid poolen, så otroligt skönt. Tänk, så kommer hela sommaren va! Ska va fint nu i några dagar. Helg igen, ska bli skönt! Kommer dock va vääldigt fattig, men så är det. Imon på dagen blir det NYC för ett uppdrag:) Jag har nu vart borta i över 9 månader, vad hände med tiden? O snart är mitt år slut, vad händer då?:)

Finbesök.

Kass uppdatering! 

För en vecka sen mötte jag upp min mormor o morfar på Gran Central, så roligt! Så mysigt o träffa dom igen! Vi har strosat runt o ätit god mat:) Har inte kunnat va inne så mkt i stan för jag har ju jobbat, men dom har klarat sig så bra själva:) Helgen va trevlig. Var en intressant fredageftermiddag som sedan nu har lett till att en av mina drömmar gått i uppfyllelse, så bra kommer det bli. På kvällen satt jag o Robin i Bryant Park o drack lite drinkar o hade trevligt. Lördagen blev det jobb, mkt jobb. 14 timmar blev det. Men på ett sätt var det trevligt! Min värdfamilj hade vinprovarkväll, så jag hjälpte till o förbereda allt, sen kom gästerna. Så provade vi vin, det var roligt. Mindre roligt dock o städa upp allt efter dom, men men... Söndagen var slapp, hängde med Robin, o senare kom mormor o morfar hit på middag för o träffa min kära värdfamilj. Jätte trevligt var det! O sen ny vecka igen ja, det har blivit shopping o city mest, o sen jobb då. O idag sa jag hej då till mormor o morfar, vi åt först en jätte god lunch på en mysig uteservering, för vädret är kanon! Blev grillad lax, riktigt gott! Efter jag sa hej då åkte jag till Brooklyn för o hälsa på Marie. Senare på eftermiddagen kom Robin in, strosade runt o hängde lite i parken. Sen på kvällen blev det ett litet mingelparty, så trevligt. 

God natt!

F i l i p & F r e d r i k





Studion





Torsten Flinck



Kevin and Michael Bacon



Jag o Denize



I <3 NY

may 7th 2009

Vad tiden går fort, det är redan maj, men vart är värmen? Det bara regnar o är allmänt grått o trist, men ska troligen bli fint i helgen.Får väl se. Här rullar allt på som vanligt. Det är så slappt så ibland undrar jag vad jag gör här:) Men ska inte klaga, det är väldigt skönt. Har mest hängt med Robin i veckan, blivit lite filmkvällar. Sen var Marie här o hälsade på igår, så trevligt så! O snart är det helg igen, vet inte riktigt vad som händer då, utgång kanske? O snart kommer mormor o morfar:D Så roligt!!!!











Philadelphia


Philadelphia





vårt fina motel



Atlantic city



Atlantic city



Philadelphia.

Blev en weekendtripp till Philadelphia i helgen. Jag o Robin åkte på fredagskvällen efter jag slutat jobba, tog några timmar ner. Fast vi stannade utanför stan o bodde på ett motel, helt okej faktiskt:) Lördagen blev sightseeing i staden, riktigt mysig o fin stad. Åkte en sånn där hop on hop off buss, så man såg en del:) kvällen däremot var det svårt o hitta boende, ringde till vartenda billiga ställe i stan typ, men allt var fullbokat. Så vi körde utanför stan igen o hamnade på Budget Inn, o budget var det allt för det var riktigt äckligt. men vi överlevde. söndagen skulle bli robins fallskärmshoppande, men det blev inställt pga av vädret. Så vi åkte till Atlantic city o kollade. Var riktigt häftigt. inte som las vegas precis men det var roligt o se. resan hem som skulle ta 2,5 timme blev 5 6 timmar istället. stannade överallt typ. Trevligt var det! Så tack för helgen Robin!





Having a good time!

Det rullar på. Veckan som gått o förra helgen var kanon. Kan ha vart för att vädret har varit så underbart, 28-32 grader sen i fredags till tisdag. Hur skönt som helst. Förra helgen var skön. Det blev jobb på fredagen, så jag Char Robin o Peyton åker på bio, såg 17 again. Lördagen blev det stranden, så skönt:) O på kvällen mötte jag upp Jenny och Denize i White Plains för o dricka lite drinkar i sommarvärmen på en uteservering. Lovely! På söndagen vankades det Filip o Fredrik Söndagsparty! Mötte upp Denize på Grand Central o tog tunnelbanan till Chelsea där det spelas in, i Martha Stewarts studio. Mötte upp resten av folket o sedan sattes det igång. Satt typ längst fram, så bra! Mötte sedan upp Robin neråt downtown o sen hem, då gick vi på bio, Obsessed. Inte så bra som jag trodde den skulle va, rätt kass faktiskt. Annars flyter allt annars på som vanligt. Familjen är underbar o jag har riktigt roligt med mitt barn. Kan inte ha en bättre familj alltså! Idag var det ju Valborg som sagt, blev inget firande. Blev bara film o glass med Robin. Det fick duga:) Fredag äntligen imon o då blir det jobb. Blir väl antagligen bio på kvällen, jobbar lite på lördagen o sen bär det av det Philadelphia lördag-söndag med Robin. Ska bli roligt o se nått annat:)

God natt!

RSS 2.0