Helg.

Förhoppningsvis den sista helgen hos familjen, förhoppningsvis har jag en ny familj till nästa helg o förhoppningsvis slipper jag se min värdmamma igen! Stämningen i huset är väl inte den bästa. Mamman pratar inte med mig, hälsar inte, eller någonting. Jag har inte behövt jobba så mkt i veckan dock, så det är skönt. Men gud vad jag vill härifrån! Men helg iaf, blev en mysig kväll med Marie inne i New York igår. GILLA. Middag o bio, Paul Bart Mall cop blev filmen, nog den roligaste o sjukaste film på länge. Idag är det jobb som gäller. Hela dagen. Skulle köra Caroline till ridningen, så jag frågar om hon är klar o hon bara skriker NEEJ! Sen är hon allmänt sur på mig, så jag orkar inte va glad tillbaka. Sen fjäskade hon sig in istället. Hon hade tydligen blivit sur för att jag inte väckt henne, men hon skulle mata hästarna vid 8, det stod det på schemat, då är hon ju redan vaken tänkte jag. Men nehe, då har mamman tänk att Caroline ska sova istället, men det är ingen som säger nått till mig, så hur ska jag veta? Men väldigt många känslor nu i kroppen, VAD KOMMER HÄNDA? Jag vet inte ens vart jag kommer bo dem närmsta dagarna, det skrämmer mig lite. Vi får se, det löser väl sig...

Många känslor.

Jaha ja, nedräkning tills jag flyttar nästan. Vet ännu inte vilken dag, tror det blir nästa vecka. Vill härifrån så fort som möjligt. Riktigt jobbigt o va i ett hus där ingen pratar med en typ. Blev bättre med Caroline o Peter sen igår kväll iaf, men min värdmamma säger inte ett ljud till mig. Förstår väl varför, men ändå! Men nu är jag snart härifrån iaf, hoppas hoppas jag hittar en familj i närheten av NY, eller någon annanstans, HEM VILL JAG INTE! Jaja, får väl se hur det går. Har exitmöte med Lccn på torsdag kväll iaf, efter det drar det väl igång antar jag. Ååå ta mig härifrån!

Nu så.

Sa till min värdmamma nu att jag ska byta. det gick jätte bra faktiskt. Verkade typ ömsesidigt. Yeey:)

I had the best birthday, ever!

Yeeeey vad roligt vi hade. Tack kära vänner! Åkte in till New York o mötte upp Marie o Elin. Trodde det skulle bli en lugn födelsedag med bara middag o utgång. Nej då, dem hade planerat lite annat:) Mötte sen Frida, Julia o Isabelle. Då kommer dem sjungandes Happy birthday. Sen var det utsmyckning som gällde. Får se bilder sen. Sen satte dem ögonbindel på mig, slängde in mig i en taxi o körde mig till närmsta spritbutik. Där fick jag göra mitt första alkoholinköp nu i laglig ålder. Marie hade en visselpipa, så varje gång hon blåste i den var jag tvungen o ta en shot. Sen skulle jag tigga pengar i tunnelbanan, köpa nötter på krita o sälja comedy show biljetter på svenska. Mycket roligt. Sen blev det middag på Planet Hollywood. Dem bjöd mig på middag, sen när jag trodde vi va redo för o gå kommer servitörerna med en tårta med 21 ljus på. Alla sjungen Happy birthday:) Sen åkte vi vidare till Marie o gjorde oss iordning för utgång på Aspen. Blev förfest i Soho o sen limo till Aspen. Det blev en otroligt lyckad födelsedag! Tacka mina kära vänner!

Söndag o seg dag hos Marie. Vaknade av en blockflöjt, lite jobbigt när huvudet gör ont.) efter ett antal timmar av segande kom vi äntligen ur huset, begav av till Fika för att äta en sen frukost, klockan var då 3. Sen blev det bio, Shopaholic. Mysig o rolig film. Sen åkte jag hem. 

Måndag, ny vecka, vet inte alls hur veckan kommer bli. Kommer jag va kvar, eller vad kommer hända?

Happy birthday to me!

yeeey idag är det min 21 års dag, som jag har väntat. I sverige betyder en ju ingenting, men hääär:) Det ska firas.

Är sjuk fortfarande har har bara kunnat sova några timmar inatt. Vaknade till när ringklockan ringde, men ingen öppnade o jag kände inte för att stiga upp ut sängen, men gjorde det ändå tillslut, o bra var väl det.

Blommor levererade till mig från en blomsteraffär här i Greenwich! Fick röda rosor av min älskade Linus. TACK!!! Blir så chockad o så otroligt glad. Det gjorde min dag! Love you!

-.

"How is a friend like you different from a lightbulb?

You could never be replaced!"

Tack Sara:)



Heeeeelg!

Oh ja så skönt. Eller ja, är sjuk o imon är det min födelsedag. Men inget ska hindra mig. Kommer bli den bästa födelsedagen:) Blir först lite shopping på Manhattan, sen middag o sen utång. Så kul kommer det bli. 

Dagen var seg idag med. Har mått allmänt kasst. men fick en present från stället där jag solar. fick välja vad jag ville göra så jag valde en soldusch. så bra så. kan ju inte se ut som ett lakan imon ju. hämtat mina barn o sen fixat med festen dem hade här ikväll. Peter fyllde 16 för nån vecka sen, så det blev fest här ikväll med hans kompisar. inte för att jag va med, ligger i min säng o mår kasst, knaprar tabletter o dricker hostmedicin. blääää

6 months in the U.S

Jaha, en dag gick igår. Gud vad seg den var! Gjorde inget vettigt o va allmänt uttråkad! Ville bara härifrån, men det gick ju inte:) Ont i halsen har jag med, vaknade inatt o spydde nästan. Orkar inte bli sjuk nu, inte nu när jag bor med cruella, hon låter mig aldrig va sjuk utan låter mig bara jobba mer. Orkar inte va kvar här med!!! 

Meeen imon är det min födelsedag, oh yeeey:) Ska firas med middag o utång på Manhattan! Tråkigt dock att ingen sjunger för mig på morgonen eller ger mig presenter o god frukost med fina mackor o bakelser på morgonen. Får ta igen det en annan gång. För nu blir det nog ingen hemresa i mars:/ Men jag vill, saknar er alla där hemma så otroligt mycket. Men bättre o fixa allt här borta så jag får 6 bra månader till i USA. 



Dead and gone.

Ännu en dag har gått. Jaha ja... Matade djuren på morgonen, åkte sedan till gymmet o tränade av mina aggressioner. Sen solade jag. Åkte hem o fixade lite, sen var det dags o börja jobba. Gick väl okej. Men jag vill inte va kvar här. Skriker o gapar, lastar över uppfostran på mig. Lättare o skylla på mig liksom, än att inse själv att man gör fel. men jag har bestämt mig, jag ska byta familj. Jag vågar inte säga det till henne dock, är livrädd. Men måste ju. 

Caroline sa en gullig sak igår: You are the definition of pretty:)



Ogilla.

Vad hände med snälla människor? Vad gjorde jag för fel? Hon är sööörd, riktigt störd. Blir upprörd. Påstår att jag inte pratar med barnen, eeeeh vi har jätte roligt ihop o skrattar o pratar. Sen vill jag tydligen va ledig hela tiden, har jag aldrig påstått att jag vill. Men man har ju rätt till en ledig helg i månaden, vilket jag aldrig får. För varje gång jag är ledig så har jag hand om alla djuren o hushållet. Snackade med henne idag. Jag sa hur jag kände o hon idiotförklarade o fnös till så fort jag sa nått. Hon höll inte med om nått. vad har jag gjort henne? IDIOT! Så ska nog byta familj nu, klarar inte mer. Klart jag gillar min lediga tid, men enligt henne gillar jag den lite vääl mkt. Hm...? Jag vill inte jobba 24/7, jag vill också träffa mina kompisar när jag är ledig liksom. Men hon tycker inte om att jag har vänner. Skumt... 



Gilla:)

Ny vecka, nya tag.

Måndag, ja. Fortfarande seg efter helgen. Upp tidigt o mata hästarna, sen begav jag mig till gymmet, skulle träffa en personligtränare vid 10.00. Det var bra, o roligt. Det var många muskler som inte hade blivit använda på ett tag. Sen åkte jag o solade. Sista dagen jag hade för mig själv idag innan familjen kom hem. Så nu är dem hemma, gick väl ändå rätt bra, fast hon skrek en massa ändå, om ingenting o på ingen, bara rätt ut. Lite irriterande.







I love it!

Ännu en fantastisk helg. Familjen har varit bortrest, kommer imon. Så Marie flyttade hit i fredags, då var vi några tjejer som hängde hemma hos mig. Jätte trevligt! Lördagen blev det lite shopping, vi åkte till Stamford Mall, var ju tvungen o ha på mig något på kvällen, så det inhandlades lacktajts, en röd väska o en svartvit topp. Sen hämtade vi upp Frida o Jenny, blev lite förfest hemma hos mig sen bar det av till New York för utgång på Aspen. Ååå så kul vi hade!!! Love it! Blir mer nästa helg, då jag fyller 21!!! Då ska det firas. 

Idag blev det en seg dag, efter att ha kommit hem vid 7 så sov vi rätt gott i några timmar. gick upp runt middagstid. Marie jag Jenny o Frida sov här, åt lite frukost o skrattade åt den galna kvällen vi hade. Sen blev det godis o film. Släppte av Marie o Frida på stationen o begav mig hemåt, ska alltså sova själv i detta jättehus inatt, hoppas jag överlever:)

Ny vecka imon, familjen kommer hem imon, alltså slut på friden.



Den perfekta Amerikanska familjen i förorten...

Inte så perfekt. Ville bara säga det:) Min bok, I dina kläder, passar perfekt in på detta livet! Allt ska va så fint utåt, köra fina bilar, bo fint, ha så många saker som möjligt, ha så många djur som möjligt o allt sånt, bara för o visa att man har penger o att man kan köpa saker. Hästarna är det ingen som bryr sig om, förutom jag. Katten i stallet är det ingen som bryr sig om, förutom jag. Hundarna, ja jag vet inte. Dem springer ju in o ut som dem vill. Men varför ha hästar om man inte bryr sig o inte har tid med dem? Carolines häst, Sweetie är så söt. Men borde inte Caroline vilja gå ut i stallet varje dag för o se hur det är med sin häst? Margaret har en häst, Daisy, borde hon inte hälsa på henne varje dag? Borde inte nån annan bry sig vilka täcken dem har på sig, om dem kan va ute på dagarna eller om dem får mat i tid på kvällarna? Hade jag inte gått ut i stallet på kvällarna o gett dem mat så hade dem inte fått mat. Det är ingen som kan tänka lite på hästarna att dem kanske borde komma in, eller dem kanske är hungriga. När jag inte va hemma en kväll glömde min värdmamma o mata hästarna, dem fick mat 2 timmar senare än dem ska. Caroline suckar när hon ska hjälpa till o fodra hästarna. Så irriterande! Ikväll skulle jag äta min mat, laga Carolines mat o ge hästarna mat på 15 min. HUR SKA JAG HINNA DET? Jag skulle alltså grilla en köttbit till Caroline, medans hon o min värdmamma skulle sitta o prata. Kan inte nån av dem göra det när jag ska mata hästarna o mig själv? Jag sa till Caroline att hennes stek ligger på grillen så du kan ju passa den. Då ger hon mig värsta blicken o tycker typ att jag sviker henne för att jag inte stannar inne i huset o ger henne mat, hur svårt är det o kolla på sin köttbit o vända den när det behövs? Jag var liksom tvungen o ge hästarna mat. åå blir irriterad bara. Men men... Är ledig hela helgen, fre-mån. Måste ändå passa djuren så ledig är jag ju inte.... Gosh, blir så trött på allt. Men men... That´s life. Ska göra det så roligt som möjligt i helgen iaf, blir utgång på lördag iaf. Alla hjärtans dag! ensam, o så långt från min Linus. 

Förresten, gillar vädret! 16 grader idag, så varmt!!!



Snyggt!

Jag är redo o skjuta mig själv...

Kanske o ta i lite, men det är jobbigt just nu. Eller jobbigt o jobbigt, mest irriterande. min värdmamma kom hem, INTE KUL. Hon kramade sina barn o sen efter att ha varit hemma 1 min klagade hon på allt o alla. Inte direkt på mig, hon tackade för att jag jobbat så mkt. Hon klagade på  mig sen, för att jag inte tjatade på att Caroline skulle göra läxorna, HON HADE INGA LÄXOR! Ska jag hitta på låtsasläxor till henne eller?

Hon var irriterad för allting. Hon blev sur för att ingen hade bytt en glödlampa i köket, ingen hade lagt märke till den!!! Dem har en miljon lampor i köket, 1 liten gör ingen skillnad, så ingen hade sett det. Då blev hon skit sur. Hon hade glömt att jag skulle hem till Sverige i Mars, hon blev irriterad för att jag sa det. Hon hade förväntat sig att jag skulle sitta här hemma själv över springbreak o mata djuren, INTE EN AU PAIRS JOBB! Hon typ slängde igen dörren i ansiktet på mig till Carolines rum, jag fick inte säga god natt till henne!? Sen kom hon givetvis o knackade på dörren när jag är i mitt rum o lipar av ilska, så jag ljög ihop en historia, inte bra!!! Men vad ska jag säga? Jag lipar för att du är hemma, det kanske inte är en bra sak o säga:)


Blää... å vad jag längtar till Mars nu!!!:) Är ledig fre-mån denna vecka, nästa helg fyller jag 21. Sen är det inte länge kvar tills jag är hemma hos mina nära o kära!!! 

LINUS SAKNAR DIG!!!!!!!!




Lost and insecure..

Ja så kan man väl kalla det. Fick en slänga av depression innan, vad ska jag göra när jag är klar här? vad ska jag jobba med, vart vill jag bo, vad vill jag bli? En miljon frågor åkte runt i mitt huvud ikväll på väg till squash, lyssnade på värsta deppmusiken med, o det gjorde ju inte saken bättre. Älskar New York o allt här! Är precis som att jag inte känner till nått annat än detta livet. Men 1 månad kvar, sen åker jag hem på semester, får väl se hur det känns efter det. 

I alla fall. Dagen var bra men stressig. Gjorde klart alla ärendena idag, min värdmamma, aka Cruella, kommer hem imon. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den saken. Har liksom vant mig vid att hon inte är här, har vant mig vid att vara omringad av snälla människor som inte skriker hela tiden. Min värdpappa är nämligen oootroligt snäll! Jag har förträngt min värdmamma, har inte tänkt på att hon finns kvar. Vad hemsk jag låter! Men hon är rätt hemsk nämligen. 2 av mina barn vill inte att hon ska komma hem! Det är sorgligt!!! 

Inhandlade mig otroligt snygga träningskläder idag. Är riktigt nöjd, köpte snygga träningsskor förra veckan. Så nu är jag redo! Ska nog träna imon för första gången. Ska bli härligt. Så åt sista glassen ikväll på ett tag. Peter o jag tog en sväng till Cold Stone på vägen hem:) Förresten, gjorde köttbullar igen till Damien, som han tjatade om dem, så var ju tvungen. Riktigt glad blev han:)



I <3 NY

-A

Fantastic Weekend.

Oh ja. Har varit ledig lördag o söndag. Marie kom till mig i fredags kväll, senare än planerat, men bättre sent än aldrig:) Blev en tur i White plains, vi letade efter ett öppet pharmacy, o till slut hittade vi ett. Köpte med oss lite godsaker hem o låg o pratade, tills båda somnade. Lördagen blev det lite shopping, eller skulle bli shopping. Efter att ha tillbringat 1 timme på Charlotte Russe, o Marie har hittat en massa fint, o när det var dags o betala så funkade inte hennes kort. ILLA. Så det var bara o gå därifrån. Åkte hem till mig o hämtade kläder o sen var det bara o bege sig in till New York. Det bev utgång på kvällen, jag skulle egentligen jobba en halvtimme på söndagmorgon, men jag behövde inte det, min värdpappa är så snäll. Så gud vad vi stressade sen, skulle hinna köpa vin, Marie skulle köpa nått o ha på sig, o sen hem o duscha o göra oss iordning, detta skulle vi göra på 1 timme. Blev dock 2 timmar, men ändå:) Sen blev det förfest i Hoboken, New Jersey. Jätte trevligt o ett härligt gäng. Drog sedan vidare till Aspen, o OJ vad roligt det var! Det var en riktigt lyckad utgång, behövdes efter en lång arbetsvecka. Efter Aspen blev det mat på McDonalds, 2 fjortisar stod o posade i kortkort o va allmänt pinsamma, helt plötsligt trillar den ena tjejen ner för trappa, lite pinsamt kanske:) Gick sedan till tunnelbanan, genom times square, tror inte jag har skrattat så mkt på lääänge. Poliserna bara skakade på huvudet för att vi skrattade så mkt. Vi lyckades ta oss hem i våra klackar utan att dö, vilket jag trodde mina fötter skulle göra ett tag. Landade i sängen framåt 5 på morgonen, vaknade några timmar senare av att Maries värdbarn spelade flöjt o trummor. Inte den bästa väckarklockan precis, men men... Efter ett tag orkade vi ta oss upp ur sänger o ut i det fina vårvädret, idag var det 13 grader. Vi köpte lite frukost på ett fik o satte oss i en park i Brooklyn, mysigt. Bar sedan av till Manhattan, blev bio, He is just not that into you. Vääldigt bra!! Sen gick vi runt lite. gick ut mot kusten o FN huset o runt där. Härlig dag på Manhattan.

Härlig helg som sagt, lönen satt bra, 450 dollar för veckan. Hade gärna velat tjäna så varje vecka:) 



Jag o Marie, å så kul



Aspen




Times Square



Elin Jenny Jag o Marie



Charlotte o Marie



Frukost i Brooklyn



Oh ja





FN huset o jag





I´m a goldmember!

Yes, that´s right! Idag blev jag medlem på New York Sport  clubs, där jag nu är en gold member. Ska bli roligt o börja träna, o det var jätte fint där, sen har dem jätte bra pass. Så imon blir det till o åka o shoppa träningskläder:) 

Annars var dagen lugn, alla mina barn är sjuka så jag har stannat inne med dem, åkte iväg 1 timme bara o fixade mitt medlemsskap på gymmet, kände att jag ville få det gjort. Hoppas bara att jag inte blir sjuk. Orkar inte med dem, måste ju jobba när jag är sjuk o det är jobbigt. Ungarna här hemma har feber, ont i halsen och spyr. Trevligt.

Är ledig rätt mkt i helgen, så det blir nog utgång på lördag. Jobbiga är dock att jag jobbar 1 timme på söndag, så onödigt:)

Onsdag.

Lugn dag idag, körde Caroline till skolan vid 7, segt dock. Matade djuren o sen somnade lite till. Skönt. Sen gjorde jag lite ärenden, plockade upp Malin, åt lunch o sen ett besök på Stamford Mall. Livsfarligt! Köpte mig en scarf, en väst o ett par skor. Man shoppar hela tiden! Känns som att det inte finns så mkt annat o göra:) På fredag kommer mer kläder som jag beställt, klänning, toppar, jeans o så. Härligt!

Annars så en vanlig arbetsdag typ, 2 av 3 barn är sjuka dock. Så jag fick köra dem till doktorn innan. Squash ikväll för Caroline, tappade min plånbok, men hittade den igen. Jag läser just nu en så otroligt bra bok, "I dina kläder" av Jane Green.
Handlar om en singelkvinna i London som vill leva ett gift liv med barn o allt sånt, o en kvinna i USA, utanför Greenwich CT, som har allt o lite till. O hon trivs inte med sitt liv. Så dem byter liv för en månad. Det är så roligt o läsa, för kvinnan i USA är som min värdmamma!!! Exakt! Jag hade velat ge henne boken, är på svenska dock! Då kanske hon hade velat umgås mer med sina barn o göra nått mer med sitt liv, istället för o hålla på med arbeten för skolan, möten o ärenden, så kanske hon slutar va så arg o skrämmande, o bli med harmonisk:) Jag längtar INTE tills hon kommer på tisdag. 


Mina kära syskon, SAKNAR ER!

Vad är det för fel på vädret? Allvarligt talat!

Igår var det så varmt o skönt, några plusgrader o det kändes verkligen som vår! Men nehe, idag är det snöstorm istället. Kan det inte bara bli vår nu, är så sjukt trött på kyla o snö! Åkte in till New York i morse, hämtade mitt körkort på Svenska konsulatet. Mannen i receptionen, en amerikanare, frågade vad jag hade för ärende, så jag svarade att jag skulle hämta mitt körtkort. Han blev helt chockad o sa: Sweetie, can you drive a car? You look so young! Tack liksom:) Här i USA är man ju 16 när man kör bil, så han tyckte väl antagligen att jag såg ut som typ 15.

Träffade sedan Marie, tog en fika på Fika:) Smögen o varm choklad, så gott. Sen fick jag åka hemåt, det blev en snabb visit, men det va jobbigt o gå där inne, så jobbigt med snöstorm liksom. Mina barn fick sluta tidigare idag pga vädret, så dem kom hem vid 2 istället. Men det har varit en lugn dag, jobbigt jobbigt barn har jag dock, lyssnar inte alls när jag säger till henne att hon måste plugga. Så jag kände hur irritationen steg inom mig så jag sa: Whatever! med en sur ton till henne o smällde igen dörren. Då fattade hon faktiskt att hon skulle plugga:)

Ska nog börja träna känner jag, orkar ju inte ens gå upp för trapporna innan jag får andnöd. Så ska nog till New York Sports club i mon o se hur det verkar. 

Hoppas jag slipper jobba så mkt i helgen, hoppas jag kan va ledig fredagkväll iaf, då väntas utgång.



Superbowl Sunday!

Jaha ja, helgen var lååång o jobbig. Inga föräldrar hemma så jag har ansvar över allt, o det är mkt, många djur o allmänt jobbiga barn. Men ändå helt okej, lönen hamnade på 465 dollar för en vecka, så det är bara o tacka o ta emot:)

Igår var det superbowl sunday som sagt, min värdpappa kom igår kväll, skönt o ha en vuxen i huset nu iaf, o han är så otroligt snäll med. Så vi beställde hem lite japansk mat o hade allmänt trevligt, jag Peter o min värdpappa. Kollade på matchen i biorummet. Roligaste var nog Budweiser reklamen tror jag med Conan O´brien:) Men det var en trevlig kväll. O det var ju Peters födelsedag igår med, 16 år är han nu o snart väntas körkort för hans del. Eftersom han o jag alltid äter på Cold Stone så tänkte jag att det är ju en bra present o ge. Så jag köpte den allra största dem har, 1 L tror jag, med hans favorit, Birthday cake remix. Han blev jätte glad:) Sen åt vi tårta på kvällen med.

Idag är det måndag, ny arbetsvecka. Har varit allmänt seg idag. Efter ett jääätte långt samtal med Sara på kvällen så blev det sent för min del, samtalen rullar alltid på o blir uppåt 3 timmar långa, så jag somnade inte förrena halv 3 igår, sen upp tidigt o mata hästarna o alla andra djuren. Sen färgare jag håret med, så nu ser det normalt ut igen. Sen gjorde lite ärenden o sen var det att hämta barnen. 

Ikväll blev det squash, för min del med:) Damien tyckte att jag borde lära mig det så jag kan komma hem till Sverige sen o va proffs på det. O gud vad kul det var! Dem visade mig hur man skulle göra sen fick jag möta både Peter o Damien i en match, jag vann faktiskt några poäng. 

Det har blivit Wii hela kvällen sen, peter fick det i födelsedagspresent. Skit jobbigt ju, kommer ha så ont i musklerna imon. så det roade jag o peter oss med, det blev boxing o bowling.  

Saknar er där hemma nått så otroligt. 1 månad kvar!!!




RSS 2.0