Svergiebesök!

Nu har min älskade o efterlängtade familj anlänt, förutom Mattias då. Dom landade på Newark i Söndags, riktigt riktigt roligt o ha dom här igen! Inte sett dom på 8 månader, helt sjukt! Vi sov i Scarsdale hos familjen sön-tis. Sen drog vi iväg på en roadtrip upstate. Blev besök på Woodstock, 40 år sen denna veckan som det var. Sen stack vi vidare till Providence, Rhode Island. Sov där en natt, sen vidare till Boston o va där en natt. Jätte bra!!! Nu är i inne i city, blir här till måndag. O idag blev det shoooopping! Så roligt. Jag o Pärlan tillbringade en massa timmar med shopping o att pruta i Chinatown. Shoppa det sista nu innan hemfärd:)

Tisdag.

Snart kommer snorungen, snart kommer familjen, ska lämnar jag USA o snart träffar jag Robin igen. Det är otroligt hur många tankar som snurrar i huvudet just nu, jag går runt med en nervös känsla i kroppen för det är mkt som händer just nu. Det är roligt o packa faktiskt. Jag är verkligen färdig med detta livet, inte färdig med USA o New York dock. Men det kommer mer New York, I´ll be back. 

Idag hängde jag mest vid poolen, det är så skönt. Är som o va på semester utomlands o bo på ett Alla inclusive hotell, ligga vid poolen i 35 graders värme gratis mat o gratis dricka, hur mkt man vill:) Har jobbat lite extra hos familjen igår kväll o ikväll, har städat källaren. Eftersom deras städerska är helt kass, det är lika smutsigt när hon går som när hon kommer. Så hon kan alltså ingenting:) Så jag jobbade 7,5 timma på o städa källaren, jag fick 150 dollar. Tackar! Kan behövas nu när jag är helt pank. Mkt o shoppa innan hemresan:) 

Semester!

Jag har nu semester o det är väldigt skönt!!!  I fredags blev det beachen med Elina Adam Stephanie o hennes barn. Sen på kvällen blev det vindrickande o thaimat hos Elina. Jätte trevligt. Lördagen va seg, blev häng vid poolen  på country cluben hela dagen sen på kvällen blev det utgång inne i city. Jag i Des blev det, o det var lyckat:) Blev Ultra där det va Hawaiitema. Kvällen hade inte många rätt, men kul var det:) Semester nu hela veckan tills min snorunge kommer tillbaka från camp, kommer hänga vid poolen mkt, ska dit snart. Det ska nämligen bli 35 grader idag. O snart kommer min familj! Yeeey! Söndag, helt sjukt! Då återförenas vi igen! Har inte sett dom sen december:) Försöker rensa ut  lite skit från mitt rum som jag samlat på mig under 1 år, det är mkt verkligen. O slängt en säck m kläder också. Snart är det dags för hemfärd:D




Hej då!

Jaha nu var det ett tag sen jag uppdaterade. Så vad har hänt under den senaste tiden?

Har mest hängt med Robin för han har nu åkt hem. Bodde hos honom en vecka, vi sov på en luftmadrass i 1 vecka, där luften hade gått ut varje morgon. men vad gör man inte för o sova vid tv:n? Vi tog 2 dagsturer till Pennsylvania. Robin skulle hoppa ut från ett plan. Åkte ner på fredagen men det var inställt, åkte hem o gick på bio istället, the Ugly truth. Gick sedan upp 4.30 på lördag morgonen för o köra ner o testa lyckan. Vädret var kanon så han vid hoppa. Skit häftigt var det o jag blev verkligen sugen på o testa det! Åkte sen hem o på kvällen blev det jobb, Robin va söt o höll mig sällskap. Familjen hade fest så jag fick givetvis jobba, men det var helt okej ändå. Söndagen blev det jobb inne i city. Sen mötte jag upp Marie o Louise för middag på Cheesecake factory, riktigt gott! 

Sen var det bara o räkna ner dagarna tills Robin åkte. Vi hade alltså måndag, tisdag o onsdag på oss. Så eftersom han fyller år när han är hemma o jag inte är där tänkte jag fira honom lite nu. Så jag bjöd med honom på en pickning i New Rochelle o gav honom en iPod, ångrade mig lite dock efter jag köpt den för där gick hela veckolönen, men så är det:) Tisdagen for vi runt överallt för att han skulle kunna shoppa det sista. Kändes så sorgligt att det var sista dagen/kvällen. På kvällen hade min familj hejdå middag för honom, o så söta som dom är gav dom honom en kamera. Sen stack vi till honom o packade klart o tog med allt till mig, där han sov sista natten. O onsdagen, dagen D, så han åkte hem. Körde honom till flygplatsen o sa hej då. Lite sorligt dock, men snart ses vi igen.

 Så igår åkte jag o hälsade på Malin uppe i Greenwich där jag bodde innan, riktigt trevligt. Satt vid hamnen o snackade skit. Åkte sedan in med mina värdföräldrar till stan där jag mötte upp Elina Adam o Gustav, vi åt middag i LIttle Italy på ett mysigt ställe. Sen hem igen. Idag blev det stan igen med Elina o Adam. O det blev kanon. Såg en massa lastbilar i Central Park, dom höll nämligen på o spela in film. Bara 10 min innan sa jag att man borde ju under 1 års tid i New York se en filminspelning med nån kändis. O där var dom! Vi gick runt lastbilarna o helt plötsligt ligger Drew Berrymore på en film o chillar. Så roligt:) Sen försökte vi få nån bra bild på henne så Adam smög runt i buskarna:) Vi gick sedan o kollade när dom spelade in filmen, Going the distance heter den. Kommer ut nästa höst. Så det är ett tag till. Sen strosade vi bara runt. En riktigt trevlig dag. Så tack mina vänner:)

Imon blir det beachen o sen fest i city på kvällen:)











RSS 2.0