5.55 am.

Ja så tidigt blev jag väckt i morse av Peter, så var det dags o köra honom till skolan. Han hade kvarsittning, som dem lagt 1,5 timme innan skolan börjar? Rätt drygt. Gud vad trött jag var, men åkte hem o sov nån timme sen. 8.30 var det bara o upp o mata hästarna, hundarna o katten. Sen pratade jag med Linus, gjorde mig iordning o åkte till banken. Har nu öppnat mig ett bankkonto på Chase. Tog 1 timme, drygt! Efteråt velade jag en masss, ska jag till Stamford o köpa skorna eller inte. O jag gjorde det! Mina härliga uggs från Uggs Australia blev mina idag o jag blev dock 150 dollar fattigare, men men... :) 




Sen hämta o lämna mina barn överallt. Ikväll körde jag Peter till Westen, CT. På vägen hem köpte jag med mig pizza till mig o Caroline. Så ikväll har hon o jag slappat, ätit pizza, glass o kollat på tv. Skönt med sånna dagar! Imon blir det mkt jobb igen. Köra Caroline vid 6.15 till ridningen, sen mata djuren, hämta Peter o köra till saxofonlektion o sen är det  squash o fester. Men Marie o Sofia kommer imon, så det ska bli skoj. Mat på Cheesecake facory:) Yuum. 

Så det är jobb jobb jobb. Mina värdföräldrar har begett sig på semester ju som sagt, pappan kommer på söndagkväll dock, men mamman kommer inte förrens den 10e feb. Freeeeedom som jag o barnen sa i kör, sorgligt men ändå ganska roligt. Idag fick jag reda på att dem ska va borta i 1,5 vecka på springbreak så jag kan nog va hemma längre än en vecka, förhoppningsvis 2:) yeeeeey.

Snowday!

Vaknade vid 7 imorse o va helt kallsvettig o allmänt rädd, drömde att min kära bror Mattias hade blivit mördad. Visste inte vad jag skulle göra för jag var så rädd, men jag ringde honom bara för att få höra hans röst, det var skönt, vilket lättnad:) Så jag kunde somna om sen. Saknar dig bror:) Men nu är jag lite rädd för o somna...

Barnen lediga från skolan, men jag har inte jobbat alls mkt ändå, så skönt. Har mest hängt med Caroline, sen blev det squash, jag caroline o peter. åt på boston market o så. sen har vi inte gjort så mkt mer, går ju inte köra nånstans på dagen när det är sånt här väder, bilarna är ju inte utrustade precis:) Så ikväll till squashen fick jag köra min värdmammas Jäätte bil, en stor surburban, stor som en lastbil, men det gick bra:) Imon åker min värdmamma, ska bli skönt, fast hon har varit ovanligt trevlig nu i veckan. Barnen är jätte glada för att hon ska åka, tycker det är jätte sorgligt! Det är ju ändå deras mamma liksom. 


Marie, där fikade vi i söndags:)

Min blogg är så dryg, får inte upp några andra bilder.



La la la...

Jaha, var ett tag sen jag skrev i bloggen, har inte riktigt haft orken o skriva. Helgen gick fort, alldeles för fort o alldeles för lite ledig tid. Fredagen körde Caroline till en fest åkte hem o va ledig i 2 timmar o sen hämta henne igen. Lördagen kom, jag träffade Jonna för fika o shopping på dagen, åkte hem o åkte direkt o lämnade Caroline hos en kompis, fest igen för hennes del. Jag skulle tillbringa min lördagskväll med att passa 2 andra barn, Evie 5 o Harrison3. Jätte söta var dem! Sättet jag blev ifrågasatt på var väl inte det bästa, antingen passar jag barnen så att mina värdföräldrar o barnens föräldrar kan gå ut, eller så får jag en ledig lördagkväll o dem kan inte gå ut, så vad säger man? Om inte JA liksom. Men det var helt okej, tjänade lite extra pengar, så dem pengarna fick betala kläderna jag köpte på Manhattan på söndagen sen:) 

Så ja, söndag o Manhattan m Marie igen. Fikade på FIKA, ett svensk fik, så vi åt Smögen smörgåsar o varm choklad, negerbollar till efterrätt:) Sen gick vi till Zara för shopping o sen Manhattan mall. Mötte upp Maries kompis Sofia från Californien på JFK. Efter lite krabb med tunnelbanan o en vandring i Queens så kom vi fram till JFK o där stod Sofia:) Åkte tillbaka till Manhattan, åt kvällsmat på Mc Donalds, big mac, 2 big macs på en helg, ILLA! Sen åkte jag hemåt, krabb med tunnelbanorna igen, ombyggnad eller nått så jag missade mitt tåg med några minuter så kom hem sent på söndagen. Men men...

Ny vecka. Måndag, blev lite konstig. Skulle träffa Malin för en promenad i spåret vi har utanför huset, men så bad min värdmamma mig om lite saker istället, så malin hängde med på det. Hittade inte huset där Peter var, sen skulle vi handla smörgåsar till min värdmamma o inredarna som var där. O det tog ju hundra år med. Så ja, tiden gick o ingen promenad för vi skulle börja jobba båda två. Sen var det o hämta Caroline o så, sen hade Peter squash igen. Så kul, gillar det! Damien, hans coach, tycker jag ska börja spela, han sa: Ta med dig saker nästa gång anna så kan du också spela lite. Jo men visst:) Får väl se... verkar jobbigt o svårt dock:) Efteråt blev det cold stone, men ingen glass för min del, smoothie istället, mkt nyttigare:) 

Tisdag idag, skulle in o hämta mitt körkort, men hade ställt klockan på 6.30 PM istället för 6.30 AM så vaknade väldigt sent så då var det för sent för o åka in, ILLA, får göra det en annan dag i veckan. Dagen var lugn annars, hämtade Caroline på squash, körde henne till biblioteket o jag gjorde lite ärenden åt mig själv. Sen hem o fixa mat o med hästarna typ. 

På torsdag åker min värdmamma på semester i Europa i 10 dagar, FREEDOM:) Så skönt ska det bli o få ett break från henne. Fast hon har varit väldigt snäll ett par dagar nu, men det har jag ju märkt att det kan ändras väldigt fort. 

Bloggen är ju dryg så får ladda upp lite mer bilder en annan dag.

Bilder.






4D madame tussauds



Wall street



Battery Park

Inauguration of Barack Obama.

Idag är han alltså officiellt president. Såg hans tal på tv, väldigt bra! 

6.15 steg jag upp idag, gissa om jag var trött! har inte stigit upp så tidigt en enda gång på 5 månader:) Skulle köra mina barn till skolan idag, första gången:) Lämnade av Caroline på Greenwich Academy, sen åkte jag o Peter till Ronaldi´s och åt frukost. Ägg, bacon och ost bagels:) Det blev en rolig start på dagen. Sen åkte jag hem o matade alla djuren, sen bar det av till en som heter Carina i Brewster, NY. Hon rekommenderade min värdfamilj till mig i våras, så det var på tiden att vi träffades:) Åkte till henne, vi fikade o snackade en massa, sen kollade vi på CNN och Obama. Körde hem efter några timmar, handlade mat o åkte hem o fixade lite. Annars har kvällen varit lugn, gud vad jag tycker om mina barn! Vi har verkligen jätte roligt ihop. Så idag har jag känt mig lycklig o tänkt att jag har ju faktiskt det väldigt bra här. Även om det inte är perfekt mellan mig och min värdmamma så är allt ändå kanon just nu. Hon har visserligen varit väldigt trevlig idag, men det kan vända snabbt så man vet aldrig:) 

Tänker på er där hemma, snart ses vi:)



Min värdfamilj:)

Martin Luther King day...

Röd dag, mer jobb för mig:) Har städat o tvättat hela dagen, så jobbar rätt mkt. Men min värdmamma har varit helt okej idag. Så nu känns det ändå rätt bra, för gud vad jag gillar mina barn:) har haft jätte roligt med Peter, o sen kom Caroline hem idag med från sin skidresa, hade roligt med Elizabeth med. Så jag hoppas detta kommer funka fram till augusti.



Bryant Park



Jag råkade erbjuda mig o köra barnen till skolan imon, segt:) Så ska upp lite efter 6 o tvinga upp barnen, Kul:P Så nu måste jag sova, god natt. Saknar er alla där hemma, snart bokar jag flygresan hem:)

5 månader.

Nu har det gått några dagar sen jag uppdaterade sist, trodde det hade blivit bra med allt, men nu börjar jag undra igen. Hon är verkligen konstig. Stämningen är inte den bästa mellan mig och min värdmamma, och hon tycker att det verkar som att jag bara vill träffa mina kompisar och inte jobba. men det är ju klart att jag vill träffa mina kompisar när jag är ledig. och idag blev hon irriterad för att jag skulle åka in till new york, så ja, stämingen är inte den bästa. Men men...

Helgen har varit kanon! I fredags blev det utgång på Manhattan, jag Marie Carolin och Malin. Boucarou blev stället, o gud vad roligt jag hade! Sedan övernattades det hos Marie, åkte hem på lördag förmiddag, sen var det jobb som gällde. Mellan 2 och 11 jobbade jag, Min uppgift var att få Peter o plugga. Det gick bra faktiskt. var bara han och jag hemma, o vi hade vääldigt roligt. Idag blev det New York igen med Marie. Det blev skridskoåkning i Bryant Park, Cold Stone och bio, vi såg Hotel for dogs, jätte söt och sorglig film. Kom hem för en liten stund sen o möttes av Peter, så rolig människa:) 

Kan jag inte bara få byta värdmamma? Älskar mina barn, hundarna o hästarna, o alla mina vänner här är så bra! O för att inte tala om hur härlig stad New York är!!! I´m in love!



Malin Marie jag o Carolin



Vad hände här?:) KAMERA

Det rullar på....

Dagen har varit bra. Fixade lite på morgonen, åt lunch med Pär åkte hem fixade med maten o så. O alla har varit snälla idag. min värdmamma ursäktade sig för att jag va tvungen o åka till posten imon åt henne med ett viktigt brev, är det säkert anna att du kan åka, förlåt men jag kan verkligen inte.  Klart jag ställer upp, det är inte roligt när det är en miljon saker varje dag så man inte får nån fritid. men nån gång ibland funkar det:)

Som pappa sa: Manhattan eller Alvesta under våren? Det är frågan ja:)

Måndag och nya tag.

Dagen var bra faktiskt. Kanske för att jag slapp träffa min värdmamma så mycket. Var mest ensam med Peter o Caroline o vi hade riktigt roligt. Vill inte lämna mina barn! Tycker så mycket om dem. Ska ge det ett tag till hos denna familjen så får vi väl hoppas att hon ändrar sig. Jobbade inte alls mkt idag, började vid 5 o jobbade till 9.30. Så det var en slapp dag. Imon blir det inte så mkt jobb heller. Börjar sent imon med, men har lite o göra på dagen bara. 

Hoppas allt ordnar sig, vill inte hem egentligen, tror jag inte. 

Helgen.


jag o marie



sightseeing in brooklyn



Lyckliga familjen



Brooklyn.

TACK Marie för en underbar helg:) Vet inte vad som flög i min värdmamma i fredags, efter ett bråk eller tjabb eller vad man ska kalla det, säger hon till mig att jag är ledig hela helgen, alltså fredag lördag söndag. Varför liksom???? Tror nog att hon inte orkade se mig så hon skickade iväg mig istället. Hon sa innan ja åkte: Jaha då kommer du inte hem på ett par dagar då? Nehe det gör jag väl inte då. Så Marie öppnade upp sitt hem så där fick jag bo hela helgen:)

Fredagen åt vi pizza o gick på bio, Bride Wars. Jätte bra o rolig film. Lördagen blev det att utforska Brooklyn. Gick en massa, vid bron o sånt. Kom fram en skum kille o ville ha med mig o honom på kort?! Sen åkte vi till IKEA o åt köttbullar med mos o lingon o Daimtårta, så gott så. Åkte hem till Marie, vilade en stund sen helt spontant åkte vi till Madame Tussauds. Hur roligt som helst hade vi:) Bilder kommer senare. Sen åt vi på Applebee´s o strosade runt lite på Times Square. men sjukt kallt var det så vi åkte hem sen framåt 11. Söndagen blev det Battery Park, tjuren, China town o lite så. Gick en massa. Var ute efter uggs båda två, Marie fyndade ett par, men inte jag dock. Sen åt vi på nån mysig italiensk restaurang med en otroligt skum meny. Gratis glass fick vi också:) Sen åkte vi hem till Marie o kollade på How to lose a guy in ten days. Härlig film. Men sen var det dags o säga hej då. Med en klump i magen åkte jag tillbaka till Greenwich, kom hem vid 11 på kvällen så slapp träffa nån ändå. Är livrädd för imon!!!!

Woow...

Samtalet med min värdmamma gick ju sådär bra. Eller inte.. Hon lyssnade inte på ett ord om vad jag sa. o vände allt så det nästan blev mitt fel. Jaha så nu då.... vad ska jag göra nu?

Torsdag.

Torsdag, dagen var okej. Har precis skickat iväg ett långt mail till min värdmamma, får se vad hon säger. Usch, nu är jag rädd:) hon är ju aldrig hemma, så har inte kunnat prata med henne så jag sa bara att det var en sak jag ville prata om så jag skickar ett mail, hon verkade ta lite illa vid sig. men är ju lite lättare o skriva allt men känner, hon skrämmer ju mig lite nämligen:) Annars var dagen bra, fikade med Denize, gjorde lite ärenden o tillbringade mkt tid med barnen, jag o caroline åt på cosi o sen körde jag henne till ridningen, jag o peter spelade lite spel o så. Så det har ändå varit okej. Vill egentligen inte hem, gillar USA i människorna här.Vill bara att allt ska ordna sig till det bästa, är rädd dock att hon ska säga att jag inte kan jobba kvar eller nått. Usch. Saknar er där hemma!

Onsdag.

Kunde inte prata allvar med min värdmamma idag för hon var inte hemma, så får göra det imon. Är så irriterad o trött på henne! dagen idag var lugn annars, vädret är så kasst nu, regn o regn blandat med typ snö o hagel så det är verkligen isgata ute. Så har mest suttit inne o tagit det lugnt o mest varit deppig. Är lite nervös för o prata med henne imon dock, men det ska nog gå bra. Får väl se vad hon säger. Hämtade mina barn i skolan, o just nu sitter jag i väntrummer hos Carolines hjälplärare o väntar. Är så drygt, tar 50 min o köra hit, sen sitta här o glo i 1 timme o sen köra hem igen, o när vi kommer hem är klockan nästan 10 på kvällen, ganska drygt. men men...

Gud, saknar mina nära o köra nu så det gör ont.

3 alternativ:

1. Stanna kvar
2. Byta familj
3. Åka hem


Hm.... vad ska man göra?

Tisdag.

Jaha, ny arbetsvecka. Inte så bra. Mycket liv här hemma. Jag försöker verkligen o göra min värdmamma nöjd o jag gör allt hon ber mig om, och lite till. Men hon är aldrig nöjd. Det är en jättejobbig känsla o känna att allt man gör blir fel o man inte får nån uppskattning för något man gör. Funderar ibland på o byta familj eller åka hem. Är så jobbigt o ha en skrikandes människa runt omkring en hela tiden. Som blir irriterad så fort det ligger en sko på golvet eller som får utbrott om skafferiet är stökigt. O skyller det nästan på mig, så imon ska jag rensa i skafferierna. Inte mitt jobb o göra det!!! Hade det inte så att mina värdbarn är så bra så hade jag flytt för längesen:)

2009.

Jaha nu var det nytt år. O det inleddes bra. Middag hos Malin o sen New York o Times square. Otroligt roligt o häftigt o fira new years eve på Manhattan, lär inte glömmas:) Min värdfamilj har varit bortresta så jag har haft huset för mig själv, bara jag o djuren. Malin har tillbringat en hel nätter här o Marie också. Så trevligt så. Under veckan har det blivit bio, tacoskväll o sånt mys. har varit så skönt, för jag har varit ledig från jobbet i 2 veckor typ. har haft lite ärenden o göra, annars inget. Så har äntligen kunnat hitta på saker på kvällarna, jobbar alla kvällar annars ju. Men nu är familjen hemkommen, ganska skönt faktiskt ändå, har saknat mina barn:) 

RSS 2.0