Ny vecka.

Ännu en helg över, den var bra! I fredags blev det utgång med Marie, vi provade på Church lounge på Grand Tribeca. Det var trevligt! Blev en lugn kväll för det var jobb som väntades på lördag morgon. Jobbade några timmar sen sa min värdmamma åt mig o gå o lägga mig för jag såg inte så pigg ut. Så sov några timmar, sen åkte jag o min vän o åt kinamat. Gott gott. På kvällen var det jobb igen, så jag, min vän o Charlotte åkte på bio, blev The Haunting in Connecticut. Läskig film. Dock inte så läskig som jag trodde den skulle va, men rädd var jag. 

Efter där åkte vi tillbaka till mig o hängde lite. När min värdfamilj kom hem tänkte jag o min goda vän åka o fika lite, men då märkte vi att nycklarna va borta, så det blev en sleepover. Min värdfamilj är så snäll, för till frukost på söndag morgon blev det pannkakor o bacon:) Gott gott! På söndagen åkte jag Stephanie o Dessiré till ett stort Mall nånstans, jätte bra var det så det blev en massa inhandlat, vi avslutade det med en cheesecake från Cheesecake factory. Efter där åkte jag och Robin på en impulsresa till IKEA för o äta köttbullar o inhandla lite gott. Tyvärr så var restaurangen stängd så inga köttbullar för vår del, men vi köpte hem en massa ändå. Handlade tillsammans godsaker för 107 dollar:) Onödigt med väääldigt gott.  

Så en ny arbetsvecka nu ja, får se hur den blir, än så länge har den börjat bra:)

Jaha...

Nu är det såhär, min vän som körde in i taxin igår, var så duktigt så taxin blev lagad. Det var väärldens buckla o allt var helt löst, men det fixade människan med en karatespark, värsta duktig! Good job!

Knicks Basketball Madison Square Garden.

Yes igår var det basket, o gud vad kul det var! Fick 2 biljetter av min otroligt snälla värdpappa, så jag bjöd med min goda vän på det. Platserna vi hade var jätte bra, precis ovanför front row:) Det var verkligen jätte roligt:) Fast dem förlorade! ett litet plus i kanten på dagen igår var när min kompis backade in i en taxibil på manhattan, gubben blev inte glad, men det lösten sig:P Sorry R:)

Allt rullar på här, familjen är helt underbar! Snart är det helg igen, imon blir det nog bio, The haunting in Connecticut, lääskigt men den är nog bra, den är baserad på en sann historia. 

Jobbar typ ingenting känns det som, eller när jag väl jobbar gör vi bara roliga saker, som att shoppa o sånt:) På kvällarna hänger jag en del med min goda vän, blir fika på seven eleven som vanligt, så gott o trevligt:P

får fortfarande inte in några bilder på datorn, får panik!

Having a gooood time!

Oh ja, jag trivs så otroligt bra här, vilken underbar familj! Så är det äntligen helg ja! Igår jobbade jag inte alls mkt på dagen, jobbade mer på kvällen. Hämtade upp Charlotte o Abbi i skolan, sen åkte vi till Westchester Mall o shoppade. Sen åkte jag Charlotte Allison Abbi Robin Peyton o Alex på bio, en playdate. Vi såg Knowing, så otroligt bra! Se den när den kommer till Sverige! Efter där åkte jag o Robin på en annan bio, I love you, Man! Också jätte bra. Båda hade premiär igår. Idag jobbade jag mkt, men det är inte jobbigt. Gick upp o gick ut med hundarna, åt lite frukost, sen åkte jag o Charlotte till frisören. Det slutade inte så bra, min lugg blev så ful. Jag bad om en snelugg, men hon bara klipptde den rätt av, så jag vet inte riktigt hur jag ska ha mitt hår nu, jätte skumt. Värsta dyra klippningen med, 100 dollar. Men min värdmamma är världens snällaste, hon gav mig klippningen. Tack:) Efter där blev det New York. Det är vår nu, så härligt. Jag o Charlotte åkte in, vi skulle ha picknick i Central Park, det var mysigt. Robin Peyton o Alex var där inne med. Så vi låg där på en filt i solen o snackade skit. Så mysigt, Charlotte är världens goaste unge! Ikväll blev det en lugn kväll med pizza glass o film. O imon blir det New York igen. 

Så allt är kanon här borta:)

Förresten...

Idag har jag varit i the U.S i 7 månader, tiden går sjukt fort. O mer ska det bli:)

St Patrick´s Day.

Japp det var det igår, nån irländsk högtid. Dem har en stor parad inne i NY på dagen, jag ville verkligen se den men jag jobbade. Min familj hade gett mig ledigt på kvällen, dem tyckte jag skulle ut o roa mig:) Så jag åkte in till Manhattan, där mötte jag upp min vän. Vi drack lite vin i Central Park o hade trevligt, sen begav vi oss till en bar. Grejen var den att vi ville dricka gröna öl, eftersom på St Patrick´s day är alla utklädda i grönt o allt är pyntat i grönt. Men dem hade inte det där tyvärr, men det var trevligt ändå. Lite lagom död sen när man kom hem inatt o sen upp o jobba vid 7. Så idag blir en slappdag, blir inte så mkt jobb eller, men lite sömn ska det bli. Det är värsta varmt här, så skönt! 

Förresten, den 5-8 april bär det av till Washington D.C. Jag o värdfamiljen ska bila ner o ha några dagars semester, så härligt!

Life´s great!

Helgen ja, den var lyckad. Allt går så bra här i denna familjen, dem är så underbara o det känns som att jag har bott här jätte länge. Riktigt härliga är allihopa! Blev utgång igår på Aspen, började bra, slutade illa:) Så dagen idag har varit värsta slapp, inte gjort nått. Träffade Marie en vända inne i NY. Va tvungen o hämta jacka o sånt som tydligen inte kom med hem. Pappan o barnet kom o hämtade mig på stationen i deras BMW cabbe, så härligt för det har varit värsta fint väder idag. Ska bli varmt hela veckan. Sen blev det middag med familjen, alltid lika roligt. Sen blev en fika på 7 eleven, men min nyfunna vän. Vårt hak:) Dem har typ världens bästa kaffe o choklad, allt för 99 cent:) Like it!

Får inte in mina bilder på min dator, jätte irriterande!

Fredag.

Vad bra det har gått i veckan, allt har funkat kanon o det känns som att jag har bott här jätte länge. Charlotte, barnet, är så himla cool. Vi har redan vääldigt roligt ihop. Dagarna har mest bestått av o gå ut med hundar känns det som, jobbar inte så mkt. Igår försov jag mig dock, börjar 8 o vaknade halv 9. ILLA, så går det när man är ute o ränner på nätterna. Men det gjorde ingenting, dem skojade bara om det sen, pappan sa typ, då ses vi imon bitti, om du nu kommer gå upp. Han är typ världens roligaste. Mat får jag med, riktig mat, o inte bara stek o broccoli eller kyckling o morötter:) Allt är kanon iaf:) Ikväll ska jag jobba, föräldrarna ska ut på middag, så det blir jag Charlotte o hennes kompis som får hitta på ngt. Imon jobbar jag lite på morgonen sen är jag ledig till måndag, så imon blir det utgång, är St Patricks day.

Skumt, för egentligen skulle jag ha vart i Sverige nu!

Plötsligt bara händer det.

O det har det gjort nu. NU är jag inflyttar hos famijen S i Scarsdale NY, o det kan allvarligt talat inte kännas bättre. Allt är helt perfekt o familjen är helt underbar! Att jag inte kunde få denna familjen för ett halvår sen:) Gud vad bra allt är, ett problem dock. Rummet är pyttelitet o garderoben med, så vart ska jag göra av alla sakerna? Garderoben är full o jag har inte packat upp allt, jag har 1,5 resväska kvar o packa upp. Men får väl se, ska ge min syster en massa saker:) 

Barnet jag har hand om är 12 o urgullig o jätte cool. Känns som att det kommer bli enkelt med ett barn bara, som tar hand om sig själv. Imon är jag typ ledig hela dagen. Mamman är på möte hela dagen på Manhattan, pappan jobbar sent o Charlotte, barnet, är i skolan till 6, så jag vet inte vad jag ska göra:)

Allt allt kunde ordna sig såhär trodde jag aldrig:)

Bye Greenwich, Connecticut - HELLO SCARSDALE, NEW YORK!

Yeeey jag har en ny familj, en perfekt matchning o dem är underbara. Va hos dem igår o pratade. Allt kändes så bra, så nu ikväll fick jag reda på att dem jätte gärna vill ha mig o jag flyttar imon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dem har bara 1 dotter på 12. O hon är jätte söt o rolig. Detta kommer bli kanon!!!!!


When it all falls apart...

Nu är det illa. Kom hem, då låg det en lapp utanför min dörr om att dem inte kan ha kvar mig för att jag har sagt negtiva saker om familjen. Så nu fick jag lämna igen bil, mobil o alla nycklar. Så nu kan jag inte ha nån kontakt med omvärlden. Jag får bara bo kvar tills på tisdag, men jag har redan packat väskorna o flyttar ut imon. Vet dock inte riktigt vart jag ska ta vägen om jag inte hittar nån familj snart. Illa! 

Så dagen har bestått av slapp, o jobbiga tider. Ikväll blev det bowling, o jag vann:) 

Onsdag.

Tycker jag kommer ingen vart med mitt familjebyte, CC matchar mig med familjer som inte passar. Idag fick jag en matchning med en familj som bara ville ha en tysk tjej, så jag sa det till min kontaktperson på CC, då sa hon att jag skulle sluta döma folk. Jag förstår inte...

Igår blev det middag på Cheesecake Factory, så gott gott!!! 3 rätters, nachos, pasta o cheesecake:) 

Inte träffat nån i familjen idag, jag undviker dem, dem snackar ändå inte med mig så, eller Caroline gör, men ingen annan. Lämnade in bilen på service, så nu har jag ingen bil, lite jobbigt. Ikväll blir det nog middag o sen lite bowling. Skönt o kunna hitta på saker.

Jag är dock rädd för att jag kommer behöva 4 resväskor, ska låna en stor av Malin men jag tror inte det räcker, sjukt mkt saker i mitt rum. Jobbigt.

Jaha ja...

Nu behöver jag inte jobba mer i denna familjen tydligen, bara ta hand om hästarna. Känns värsta akward. Jag känner det o det kände mamman med. Men jag får ändå bo här o allt ska va som vanligt, men bil o mat o grejer, så allt är som vanligt fast jag inte jobbar. Jaja...

Igår var det snowday så barnen va hemma, hängde mest med Caroline. Kommer sakna den ungen:) Sen blev det fika med några svenskar o sen bio, vi såg Coraline. Ganska bra, men värsta skum ändå. 

Imorse besiktigade jag bilen, drygt o köra 45 på morgonen o sen sitta där i 1,5 timme o glo. Fast skönt ändå för dem har internet där så jag tog med mig datorn, så ändå helt okej. Ikväll blir det nog middag på Cheesecake Factory, skumt o va ledig hela tiden:/

Måndag.

Inget nytt, några familjer jag har matchad med, men inga som klickar ännu. träffade en igår, får reda på mer i veckan, den verkar underbar iaf, men chansen att jag får den är inte så stor dock, deras nuvarande babysitter ska kanske ha jobbet, så ja, får se. Helgen var lugn iaf, skönt. Igår var det Hej då middag för Hanna som flyttar hem till Sverige i veckan. Idag jobbar jag inte, behövde inte det. Barnen hade snowday så alla är bara hemma ändå. Hon undrade om jag ville jobba i veckan eller inte, lite blir det iaf. Men jag vill va här så lite som möjligt, klarar inte se henne. Usch. Men snart är det förhoppningsvis över!

RSS 2.0