Happy New Year!!!

Ny arbetsvecka. Började bra iaf. Sov till lite över tio, så skönt med sovmorgon:) Fick en lista på ärenden jag skulle göra. Åka till en däckfirma o fixa ett nytt däck till Lizy´s bil, hämta ett kvitto på Peters nya telefon. Sen märkte jag att min telefon var sönder så jag lämnade in den o fick en ny. Hämtade Peter i skolan, hämtade Caroline på Kelsey Farm. Sen var de inte så mkt mer av min arbetsdag. 

Hade au pair möte ikväll, var väl trevligt. Man gör inte så mkt o det är synd. Möte på Starbucks, satt där en halvtimme o sen åkte vi hem. Åkte dit med de två andra svenskorna i min grupp, Malin o Hanna. 

Ikväll här i huset firade dem nyårsafton, Rosh Hashana, en judisk nyårsafton, därav överskriften. jag hann inte va med på hela middagen för jag hade au pair möte. Men jag åt av maten, ganska gott o ganska konstigt. Gillade köttet men inte Matzaballsen o nudelgrytan. Konstigt. Men men... roligt o se hur det är. Idag är det 6 veckor sen jag åkte. Veckorna går verkligen fort. 

Längtar till helgen, då blir det Manhattan igen:)

God natt. Saknar er där hemma så mycket!

Helg.

Nu är det söndag. O nu väntas en ny jobbvecka. jag hade en bra o ändå en jobbig helg. I fredags jobbade jag ganska sent. men sen kom carolin, så vi va här en stund. Sen jobbade jag på eftermiddagen, åkte o handlade mat. Gud vad snälla alla är när man handlar:) Fick så mkt hjälp av två män. Dem frågade vad jag letade efter typ o så hjälpte dem mig:) Dem trodde att jag kom från Italien!:) På kvällen körde jag Peter till en squashturnering, det var faktiskt ganska roligt o kolla på + att han vann också:) sen körde jag han o några tjejer till Homecoming Dance. Sen var jag ledig så jag åkte till Carro. Där några andra svenska tjejer va. Kollade på film. 

Idag var jag på Manhattan, träffade Magnus o Susanna nu en sista gång, dem åker hem imon, Vi åt lunch o strosade runt. Köpte ingenting idag faktiskt, så nu har jag massa pengar i veckan:) Sen efter Manhattan åkte jag till Carro. Vi satt o pratade lite sen åkte vi till McDonald´s. Lite onödigt o vräka i sig en Big Mac vid 10 på kvällen, men vi var hungriga:) 

Nu har min hemlängtan kommit o det är inte roligt. Saknar min familj så mycket, men egentligen vill jag inte hem, var bara lite krabb i helgen med min värdmamma. Då saknar man sin familj så sjukt mycket! Men det blir bra, hem ska jag inte förrens om 11 månader:)



Någon viktig människa transpoterades här, i följd av flera polisbilar, ambulanser o folk med vapen.



Magnus o Susanna i det fina vädret vi hade idag, Ösregn!



Susanna o jag o Chrysler Building



New York by night:D



Jag o Carolin gottade i oss BigMacs:)

nu ska jag sova efter ett lååångt samtal med Sara blir så sent när man har pratat klart, framåt 3 på natten för mig, tiden går så frort, men jag gillar det!:)

God natt!

Fredag.

Fredag idag, helg nu o 5 veckor hos familjen. Tiden rullar på. Idag var en lugn dag, o ganska tråkig. Randys ena bil var på lagning o den andra bilen var sönder så han tog min bil idag till jobbet, så jag kunde inte köra nånstans. O regnade gjorde det som tusan ute. O städerskorna kom vid 8 så jag var tvungen o gå upp då, somnade så sent igår, runt 3. Var tvungen o prata med Sara ju:) 

Jag följde med Randy, värdpappan, till bilfirman där hans bil var på lagning, vi körde hans sportbil fast den egentligen var sönder. Den var sjukt lyxig! O rolig o åka i, sen fick jag köra hans andra bil hem, det var roligt. O nu ikväll är jag chaufför igen. Caroline är på Homecoming Dance. Så jag körde henne o hennes kompis dit, o snart ska jag hämta dem igen. 

Imon blir det lite jobb o sen ska jag träffa lite svenska tjejer:) sen på söndag blir det Manhattan! Så roligt! Idag köpte jag en fin fin skinnjacka från Zara, den gillar jag. Ska nog shoppa lite mer imon, det är roligt. Måste boka mina flygbiljetter med, ska fira Thanksgiving i Californien med Sara o hennes familj. Ska bli så roligt!!

Torsdag.

Idag var också en bra dag:) Magnus o Susanna kom till mig i Greenwich, o jag visade dem runt. Vi gick runt på Greenwich Avenue, åt lunch på Cosi. Vi åkte hem till mig o kollade runt i huset. Sen körde vi mest runt o kollade. Finns ju så sjukt fina hus, så det är ju roligt o kolla på:)

Sen hämtade jag Caroline, körde henne till Temple Shalom. Hon hade ett möte med en Rabbi om hennes Bat Mitzvah. Dem har lite uppgifter dem ska göra. Skriva tal o kunna en del sånger, på hebreiska, o lite så. Sen pluggade jag o Caroline matte, o jag gjorde lite mattetest till henne. Hämtade Peter som hade spelat saxofon på Greenwich Acadamy Annual Dinner, där min värdmamma hade hållt tal. Han var så stilig så i frack:) Fast det fick man absolut inte säga till honom då blev han sur, men jag gjorde det ändå:P Spelade pingis med Peter ikväll igen o lite biljard. Han är så rolig:) Imon har barnen Casual Day, vilket betyder att dem inte behöver ha skoluniform i skolan:)

Imon jobbar jag rätt mkt, kommer mest köra runt. Ganska segt. Sen på söndag blir det Manhattan igen.

God natt!

Härlig arbetsdag.

Hade en till sånn där underbart bra dag. Vaknade i vettig tid, vid halt tio. Gjorde mig iording, gick ner o kollade mitt schema. Jag åkte o fixade ögondroppar på apoteket. Det var det... Sen skulle jag in till Manhattan ju o hämta en klänning till min värdmamma. Hon bad om ursäkt för att jag var tvungen o åka in, men det är ju bara roligt. Så jag tog tåget in vid halv 3. Där inne vandrade jag från 43e gatan till 70e gatan, där mötte jag upp Linus bror Magnus o hans tjej Susanna. Vi gick o fikade på ett mysigt ställe, sen gick vi o hämtade klänningen, jätte fin var den. Sen gick vi lite till. En sånn här arbetsdag vill jag har fler gånger:) Imon börjar jag inte förrens 4, o på förmiddagen kommer Magnus o Susanna hit till Greenwich o jag ska visa dem runt lite, annars har jag inget planerat för imon. O snart är det helg igen:)  När jag kom hem ikväll så gjorde jag o Caroline varma mackor, jag älskar varma mackor med ananas skinka o ost på, Caroline tyckte det var väääldigt konstigt. Men hon ville prova ändå, hon gillade det inte riktigt:) Sen spelade jag o Peter pingis, det var roligt. Han är en väldigt rolig människa:) Nu ska jag sova. Saknar er där hemma!

Tisdag.

Idag har det varit en bra dag. Det är skönt med sånna dagar, när allt bara flyter på. Jag gjorde lite ärenden idag, åkte till Bedford Hills, en lite by i NY state. Handlade hästmat där, en lite skum affär egentligen, 3 spanska, ganska unga killar som säljer hästmat, men dem var jätte trevliga:) Sen hämtade jag kemtvätten o sen åkte jag o handlade lite mat. Sen var det bara o hämta Caroline, åka hem o försöka tvinga henne o göra läxorna:) Hon var så rolig, hon läste mina sms som jag hade på svenska, det lät så sjukt roligt!! Sen lagade jag mat, kycklig o morötter. Saknar mammas kyckling o ris, ska försöka göra det nån dag. Caroline frågade faktiskt om jag kunde göra svensk mat snart igen för det var så gott:)

Imon ska jag till White Plains för lite ärenden, Carro ska med. Sen ska jag in till Manhattan för ett ärende där, ska hämta en klänning. Ska bli spännande o åka in där själv:) Annars rullar dagarna på, o jag trivs jätte bra. 

Saknar er där hemma!! God natt!

Jersey Gardens.

Igår var det söndag o man var helt ledig! Då åkte jag o Carolin till Jersey Gardens i New Jersey. Ett jääätte outlet med massa roliga affärer! Det blev lite inhandlat: Kläder fårn Forever 21. Skor o väska från Guess o lite smycken o nagellack o lite andra kläder. Det var ett roligt ställe o gå runt på, lite svårt o hitta dock. Men vi hade roligt! Vägen dit o hem var mindre roliga! Jätte motorvägar o massa filer o massa bilar o allt. Fick panik i bilen! Men körde åt höger, sen helt plötsligt skulle man byta till den vänstra filen, då var det bara o försöka komma emellan alla lastbilar o bilar. Usch vad läskigt det var! Så där ska jag inte köra igen. Carolin för köra nästa gång:) Men det var en bra dag... 

Ny arbetsvecka: idag var jag o handlade på Stews Lenords i Norwalk, en jätte rolig men lite konstig affär. Stora grönsaker som står o sjunger typ:) Sen har jag kört o kört igen. Hämtade Caroline på skolan, körde henne till ridningen. Mockade i stallet, hämtade Peter i skolan o körde hem honom, han innanför dörren innan Margret ber mig köra o hämta Caroline på ridningen, kommer hem hinner äta i 5 minuter o sen var de bara o köra med Peter till Stamford där det var squash som gällde, vänta där i 1 timme, men jag åkte till Stamford Mall istället. Peter var så gullig, vi tog med oss lite kakor på vägen till Stamford. Jag tog två o han fyra. Jag hann inte äta nån riktig kvällsmat, hann bara slänga i mig lite räkor för att vi var tvugna o köra direkt typ ju, han tyckte så synd om mig så jag fick några av hans kakor. Jag tycker det var snällt iaf:)

Ikväll slutade jag redan vid 9, så jag fixade klart med tvätten o kollade på Gossip Girl. Så ingen mer tvättning förrens torsdag, det är skönt. Idag har jag varit borta i 5 veckor. Tiden går väldigt fort. O idag fick jag paketet med mina två klänningar som min familj har skickat till mig, är så svårt o veta vad jag ska ha på mig på Caroline´s Bat Mitzvah.

Saknar er där hemma!



Carolin o Jag



Mina inköp på Jersey Gardens




Lördag.

Äntligen helg! 

Idag har jag inte gjort så mycket, sov länge pratade med familjen o Linus. Fixade med hästarna o kollade på TV med Caroline. Sen fixade jag iordning henne, hon skulle på Bat Mitzvah, så jag plattade hennes hår o gjorde henne fin:)
Sen åkte jag o Carro till Stamford för o shoppa lite på Target, var lite svårt o hitta vart man skulle, vi hamnade nämligen i fel parkeringshus:) Men vi kom fram till slut o jag hittade lite kort o sånt som jag köpte. Sen åkte vi till Mc Donald´s. Första gången jag äter där när jag varit här. Gott Gott med Big Mac! Sen åkte vi hem till mig, satt här i pratade i timtal tills familjen kom hem från Bat Mitzvahn o Caroline var sur som vanligt på sin mamma:) Hon fick nämligen inte hänga på Greenwich Avenue, storgatan här i Greenwich. Så hon drog med mig upp på sitt rum o hon berättade för mig att hennes mamma förstör hennes sociala liv:) Hon är så söt! Imon ska jag o Carro till en outlet o New Jersey för lite shopping! Ska bli trevligt!

God natt!

Fredag.

Idag började dagen med att jag gick upp vid 8 för o ta bort lakanen på barnens sängar så städerskan kunde sätta på nya lakan på sängarna sen. Sen gick jag o la mig igen o sov i nån timme. Sen åkte jag o tränade med Pernilla på YMCA ett gym i Greenwich. inte så fint dock, men det var under renovering. Jag jobbar sent idag så jag började sent också.

När Caroline kom hem från skolan åkte jag mamman o Caroline till en salong i Armonk NY o gjorde manikyr o pedikyr. Blev lite orolig när vi kom dit för det var en fin o dyr salong o fattig au pair som man är, så vile jag inte lägga hela min lön på det. men mamman bjöd mig. Kändes pinsamt först, men verkligen jätte snällt!! Sen nu ikväll är jag chaufför. Kör fram o tillbaka överallt. Jag o Peter åkte o åt pizza på Planet Pizza i Greenwich, det var trevligt! Så nu väntar jag på att jag ska hämta Caroline. Just nu är jag själv i detta jätte huset o det är kolmörkt ute o det låter konstigt ute. Så jag är livrädd..........

Saknar er där hemma. Idag har jag varit hos familjen B i 4 veckor.

1 månad.

Idag är det den 18e September o för en månad sen åkte jag från Sverige, tiden rinner verkligen iväg, det är helt sjukt! O snart är september slut o sen är det Carolines Bat Mitzvah i Oktober, ca 300 personer kommer. Sen är det november o då ska jag nog till Sara i soliga Kalifornien, sen är det December o då kommer min älskade familj hit! O sen är det Januari o då kommer min kära Linus hit o sen är det februari o då fyller jag 21. Mkt som händer varje månad:) 

Idag var en bra dag, en sånn där alldeles jätte bra dag. vet inte varför riktigt... Jag pratade med min familj i Skype idag, det var så roligt o se dem! Vad jag saknar min familj! Sen åkte jag o hämtade vatten i Kanoha NY. Dem köper sitt vatten på flaskor. 6 kartonger vatten varav 28 flaskor i varje, 200 dollar. Mkt pengar o lägga på vatten tycker jag. Men men... Sen har jag organiserat i deras lakan garderob, o gjort tvätten. Hämtade sedan Caroline i skolan. Sen gjorde jag Lizy o Caroline "Breakfast for dinner" Vofflor med chocolate chip, o bacon. Det var en annorlunda kvällsmat men det var gott. Jag o Caroline kollade på Top Model o sen skulle hon sova. Hon ritade en bild på sin dator innan: Anna o Caroline= Best friends forever. Sen när hon skulle sova sa jag god natt o hon svarade: Good night Anna love you! Så söt är hon!! Imon är det redan fredag igen o då är det lön! Så skönt! Ska jag köpa en Ipod touch eller en Marc jacobs väska? Har sparat ihop en massa pengar nämligen! Vi får se...

God natt! Saknar er där hemma!

Onsdag.

Ännu en jobbdag, o inte en jobbig sådan. Började vid 4 idag. Innan träffade jag Pernilla en av de svenska tjejerna här, vi fika vid havet. Väldigt fin utsikt, man såg Manhattan! Sen åkte jag hem o fixade lite o så. Sen istället för o hämta Caroline på skolan så kollade jag mamman o Caroline på Lizy när hon spelade volleyball match, det var roligt. O det andra laget var sjukt dåliga! Jag o Carolina har varit själv ikväll, det var roligt! Strömmen gick, mindre roligt! Har bestämt att jag ska börja träna nu! Ska bli medlem på ett gym i Greenwich, YMCA. Ska tydligen va billigt o bra för au pairer:) 



Utsikten från stranden, långt bort, men det är Manhattan



Ett jätte hus på andra sidan!

God natt! Tack för alla kommentarer, jag blir så glad. Fortsätt så:)

Tisdag.

Igår var det 4 veckor sen jag åkte till USA. Tiden rinner iväg. Nu är det en ny arbetsvecka. O det händer inte sådär jätte mkt. Var o handlade mat idag, gick till posten o till kemtvätten. Hämtade Caroline i skolan, sen Peter sen lagade vi mat o sen bakade vi en tårta. Det var väl allt. Jag o mamman städade stallet idag med, hon är jätte snäll o vi har mycket bra kontakt. Hon berättade idag att jag fick följa med dem till Baltimore över Thanksgiving i typ en vecka. uppleva en äkta amerikansk thanksgiving är ju inte helt fel. Antingen åker jag med eller är jag ledig. Men i detta jätte huset vågar jag inte sova själv:)

Dem har så många äckliga spindlar i stallet, o djur! Chipmunks har dem som springer runt, ekorrar o idag tror jag jag såg en mullvad eller nått. Sen har dem möss med. jag sa till mamman att jag va livrädd för spindlar o hon tyckte jag va så söt för att jag var rädd(?) Spindlar är äckliga djur! imon är jag typ ledig hela dagen. Har inget o göra på hela dagen förrens vid 4. Vi ska åka o kolla när Lizy spelar en volleyball match, ska bli roligt.

Annars händer det inte sådär jätte mkt. Saknar er där hemma!! 

Manhattan.

Idag blev det en dag på Manhattan, en varmt sådan. Jag var inne med Caroline, en ny tjej som kommit hit till Greenwich. Vi skulle vart med på nån Scavanger Hunt men det blev lite fel. Så vi shoppade lite o strosade runt. Det var jätte trevligt. Blev även lurade på lite pengar av nån konstnär, men men... Vädret idag var konstigt, i morse regnade det o sen blev det jätte varmt o kvavt o fuktigt, så det var ganska jobbigt att gå runt på Manhattan o svetten bara rann! Ikväll hade jag ett roligt samtal med min värdmamma. Hon ska på nån fest i mon med Julia Roberts(!) O det bor tydligen en massa kändisar här i området, Mel Gibson har ett hus här nånstans, o Tommy HIlfiger. Kör förbi hans hus varje dag tydligen, måste ta reda på vilket det är. Alla hus är ju gigantiska här!! Sen en massa andra som jag inte kommer ihåg. Min värdmamma träffar en massa kända folk. Hon har tex haft långa diskussioner med Bill Clinton, väldigt coolt tycker jag. O i Greenwich tidning finns det skvallerspalter om vilka kändisar som äter vart i Greenwich, så jag ska nog börja äta där o spana på kända människor!! 



Vi shoppade o fikade på Macy´s



Jag blir avmålad, lite slöseri med pengar:)





Grand Central



Caroline o Jag. 



Här bor jag, på Bedford Road



Snygg bild av mig!


God natt! Saknar er där hemma!



Finbesök.

Det är visserligen några månader kvar tills jag får finbesök, MEN, den 18e DECEMBER!!! Kommer min älskade familj hit o stannar till den 30e. Landar på JFK 20.00!!! Jag längtar så mycket! Det har redan gått 1 månad för mig i USA så om 3 månader kommer dem, o det kommer gå fort. Snart ses vi igen!!!

Lördag.

Idag har jag haft en heldag med Sofia:) Vi åkte till Norwalk, där finns en skandinavisk affär, så jag inhandlade mig Oboy, marabou, Daim o köttbuljong. Bra o ha till min köttfärsås tänkte jag. Sen åkte vi hem. hämtade Caroline o körde till hennes kompis. Sedan åkte jag o Sofia till Stamford, åt på nån grekisk restaurang, ganska gott, men dem hade dill o tzatsikin(?) Blev vääldigt besviken, för det var de jag hade längtat efter. Sen gick vi lite på Stamford Mall, jag köpte en kofta från American eagle. Sen gick vi på bio. The Women. Den var jätte bra! Sorlig o rolig o allt!! Verkligen värd o se. Sen åkte vi hem. O nu är jag hemma, ska upp tidigt, ska in till Manhattan imon. O tåget går vi 9. Fick en trevlig överraskning när jag kom hem, för i min trappa låg ett kuvert, från min familj. Ett brev o svenska tidningar! Tack familjen!!



Jag inne på den Skandinaviska butiken, här bland Kosta Boda glas o Dalarhästar:)





Dagens inköp o svenska tidningar, Tack!

God natt!

En dröm...

Enda sen jag var liten har jag velat bo på landet o ha eget stall o egna hästar. För några år sedan började jag drömma om att bo i USA. I flera år har jag velat ha en hund.

Jag bor nu på en hästgård i USA med två hundrar, o jag har nu uppfyllt min dröm, men den känns inte verklig... :)

Slapp dag!

Idag är det torsdag o jag hade det jätte skönt:) Jag skulle hämta Caroline i skolan vid halv 5, det var då jag började jobba, men jag behövde inte hämta henne så jag började inte jobba förrens halv 6. Hämtade Peter då. Hjälpte till med maten sen har jag kollat på när dem gjort läxorna, inte sådär jätte ansträngande!:) Det är skönt o slippa gå upp tidigt på mornarna!

Idag träffade jag några svenska tjejer, Sofia Carolin Hanna o Pernilla. Vi fikade på starbucks. Sen åkte jag o Sofia till Bed Bath and Beyond i Stamford o handlade lakan. Sen skulle hon börja jobba. I helgen blir det bio premiär, The Women, o antaligen New York City på söndag, vi får se lite:) 

Tack för kommentarer! Blir så glad när jag läser dem! Kommentera mera:)


Sofia utanför Starbucks


God natt allihopa! Saknar er där hemma jätte mycket!

Onsdag.

Idag har jag inte gjort nånting. Varit lite tråkigt faktiskt. Men jag gick upp o matade hästarna o hundarna. O gjorde i ordning i stallet. Pratade med Linus o sen longerade jag Daisy. Jag skulle träffa Sofia idag men eftersom jag råkade låsa min telefon så kunde jag inte ringa nån. Men nu är den upplåst, jag fick ringa telefonbolaget. Så dumt! 

Hämtade Caroline i skolan o körde henne till kelsey farm, där hon rider. Åkte hem o åt o sen körde jag o Peter till Stamford. Han har squash där. Jag skulle åka o handla på Bed Bath and Beyond men jag hittade aldrig dit så jag får åka dit imon ist. Jag o Peter har roligt tillsammans faktiskt, en rolig kille:) Imon börjar jag inte jobba förrens vid halv 5. Så det är skönt. Hoppas det är varmare imon än det var idag för jag vill ligga vid poolen imon. Jag tror faktiskt hösten börjar komma nu.



Så härligt med två hästar precis vid huset!


Daisy o Sweetie



Mitt superseriösa med mycket sköna schema



Jag har fått en nattgäst nu, Railey sover i mitt rum. Egentligen får han inte vara här inne men han låg o snarkade utanför, han ville inte va ensam. Han är gammal men så söt!

God natt!

Åska

Ännu en jobbdag, inte så jobbig. Det är bara kvällarna som är jobbiga. Steg upp vid 9, tänkte gå ut i stallet o fixa hästarna, meen, världens oväder! ÖSREGN o åska i flera timmar. Så tråkigt. Så jag stannade innen hela dagen tills jag skulle hämta Caroline i skolan, sen klarnade det upp. Fixade hästarna då, hämtade Peter i skolan o lagade mat. Min köttfärssås o spagetti! Dem verkade gilla det, men dem tyckte det var skumt att jag hade ketchup på pastan(?) Dem sa att dem gillade det så jag hoppas dem inte ljög:)

Dem bråkar hela tiden här, det är faktiskt jobbigt för det är så sjukt onödiga bråk, om vem som ska mata hundarna typ. Det tar 5 sekunder hur svårt kan de va. Men istället börjar dem skrika på varandra. Så nu är alla sura där nere så jag gick upp till mitt rum, orkade inte va där med. Dem får bråka ifred. Annars är allt bra. Jag trivs jätte bra o det är inte så jobbiga arbetsdagar. Lekte lite med min nya kamera med, den tar mycket finare bilder är min förra. 

   
                                           Caroline pluggar i köket

                                                     Dagens väder


                                            Tack o Railey


                                                    Min bil


                                                  Sweetie

                                                Uppfarten

                                        Hästarnas hage



3 veckor.

3 veckor, det är det längsta jag har varit borta från mitt hem, o mer ska det bli:) Idag är det måndag o en ny arbetsvecka har börjat. Idag har det inte hänt så mkt. Började dagen med att fixa i stallet o prata med Linus. Sen åkte jag o gjorde ite ärenden på Greenwich Ave. Lämnade tillbaka lite saker åt mamman o hämtade lite saker o så. Passade även på o shoppa åt mig själv, en kjol o en klännig blev det från Zara. Köpte mig även en kamera, kan behövas eftersom min var så sjukt dålig. Så det blev typ en systemkamera, den funkar bra. Hämtade Caroline i skolan, handlade mat, hämtade Peter i skolan, lagade mat körde honom till Squash i Stamford, med Caroline som sällskap denna gången. Sen gjorde dem läxorna. Så dagen idag har inte varit så jobbig. Men när jag kom hem upptäckte jag att Tack, ena hunden, hade gått in i mitt rum, o ätit upp allt mitt svenska godis! Så dumt. Så mamma får skicka mer, men nu har jag iaf 300 g Marabou i mitt nattduksbord:)

Nu ska jag sova, funderar på o rida lilla Daisy imon. Vore roligt.

Saknar er där hemma! God natt!

IKEA

Idag blev det en tripp till IKEA i New Heaven, ca 1 timme från där jag bor. Jag o Sofia åkte dit. Vi åt swedish meatballs, det var gott. O jag köpte fina lakan till mi säng, klarar inte av o bara ha ett täcke o ett lakan, sen köpte jag fina röda rosa handdukar till mitt vita badrum, behövde lite färg där inne. Ramar o ljus blev det med. För o piffa upp det lite o göra det mer som sitt ställe. Blev fika på Dunkin Dounats. Is kaffe o nån chokladfylld dounat. Gott var det! Ikväll var jag så trött så jag va bara hemma, det var skönt. Jag o Caroline kollade på TV o så. Hon är rolig, jag gillar henne. Tillbringade 3 timmar av min natt med att prata med Sara, det var trevligt o tiden bara rinner iväg:) Imon är en ny jobbvecka, men jag börjar inte förrens 3 tiden så det är skönt. Imon ska jag nog köpa ny kamera, min är så kass. 



Detta är mitt rum. garderoben där borta i hörnet. Kingsize bed, men det är för stor!



Mitt badrum, med mina snygga nya handdukar.



Min säng med mina nya lakan. 



O min garderob.


God natt!

ÖSREGN!!!

Usch vilken jobbig dag! Skulle köra Caroline till Brewster NY. tar typ 45 min, hon skulle på orientation på Pegasus som skulle vara i 2 timmar, kom dit, han visade oss toaletterna o stallet, hej då! Det tog 5 min, sen var det bara o köra hem. Så onödigt! Caroline o mamman o pappan skulle på en Bat Mitzvah på ett tempel i Greenwich. Caroline hade en så fin klänning, men när hon kom dit hade en annan en likadan. Så jag, på min lediga tid, var tvungen o köra med en annan klänning, UTAN GPS, till ett ställe där jag kört förbi en gång för 2 veckor sen. HUR SKA JAG HITTA DIT? Mamman sa, kör till Putnam Ave, sen då!? Körde fram o tillbaka, o det lät som att dem blev mer o mer irriterade o jag blev mer o mer ledsen. Fick panik! Hittade till slut, efter många felkörningar o många telefonsamtal. Mamman va absolut inte irriterad på mig, ingen var det. Hon var bara irriterad på barnen. Så det var skönt!:) 

Träffade en annan svensk ikväll. Sofia heter hon, jätte trevlig tjej. Hon följde med mig till Tarrytown NY. Vi skulle hämta Peter där. Regnet ÖSTE ner hela tiden o jag såg ingenting framför mig, o utan GPS försökte vi hitta. Det gick bra, när vi skulle köra hem var det mörkt o därmed Ännu svårare o se i regnet. Fick köra 50 på 110 väg. Förstår inte har mkt det kan regna, som tur väl är har vi inga orkaner här! Vi kom hem oskadda, jag o Sofia åt lite mat o satt o pratade. Det blev en trevlig kväll!

Nu ska jag sova. IKEA imon. God natt!

2 veckor

Idag är det fredag, o jag har varit hos familjen B i 2 veckor redan. O jag gillar det!! Trivs bättre o bättre för varje dag. Jag o mamman kommer bra överrens. Hade möte med min LCC idag, o mamman sa till LCCn att hon är glad att jag är där o att allt är perfekt! Det är roligt o höra. Då är det ju ömsesidigt!:) Idag gick jag upp tidigt, vid 8. Släppte ut hästarna o mockade. Jag önskar verklgen att dem kunde ta bort all spindelnät i stallet, för det är så äckligt!! Men det är mysigt o va med hästarna iaf. Ska nog rida i helgen. Daisy behöver komma igånf!

Dagen har mest varit bilkörning, olika ärenden överallt, köra Caroline till olika födelsedagsfester. Hon har många sånna, o nu är jag ledig. Så skönt, är helt slut! Imon ska jag köra runt på Caroline igen. Hon ska till Pegasus, lära sig nått med handikappade barn o hästar. Så det är bra. Men det är en lång bit dit, så jag måste vänta på henne i 3 timmar. Ganska segt. Men men... På söndag blir det nog IKEA. Det ska bli roligt. 

God natt!

Löneförhöjning!

Idag är det torsdag o det var en mycket lugn dag. Började aldrig riktigt jobba idag, hade lite ärenden o göra bara. Åka till Staples o köpa papper, åka till Saphora o handla födelsedagspresenter o laga kvällsmat. Var väl vad jag behvövde göra idag. Så det har varit lugnt o skönt. O mamman sa idag att om jag hjälper till med stallet, mockning o så, så ska jag få mer betalt. JA TACK! Vet inte hur mkt ännu men skönt med lite extra pengar ju!! Imon kommer min LCC hit, jag mamman o LCCn ska ha möte. Man har det inom 2 veckor när man kommit. O jag kom för två veckor sen imon, sjukt vad tiden rullar iväg. Min värdmamma berömmer mig mycket för min engelska, hon säger att det inte ens låter som att jag inte är härifrån. Fast de gör de, men ändå. Dem förstår ju vad jag säger:) Ännu har min hemlängtan inte kommit, hoppas det tar ett tag till innan den gör det. 



Detta är Daisy, Sweetie är i bakgrunden, hon ville inte va med på kort.



Detta är ett av TV-rummen



Köket



Ett rum som dem ALDRIG använder



Biosalongen



Gameroom


Det var lite bilder på några av rummen här. 

God natt!

Onsdag.

Idag har skolan börjat för barnen o det betyder att jag inte börjar jobba förrens dem ska hem från skolan, vilket blir ca 3 på eftermiddagen, sovmorgon varje dag:) Dagarna rullar på o jag trivs bättre o bättre för varje dag, kunde inte fått en bättre värdfamilj faktiskt. Idag hämtade jag Caroline i skolan körde henne till ridningen körde hem, sen hade hon glömt en sak så jag va tvungen o köra till ridningen igen o sen hämta Peter sen hem, hade 5 min på mig o äta o jag var sjukt hungrig, körde Peter till Stamford för squash. Fick vänta på han där i 1 timme o sen körde vi hem igen. Squash är verkligen en tråkig sport, inget kul o titta på. Men men...

Det började blixtra o regna en massa när vi körde hem, hörde dock ingen åska, men himlen lös upp hela tiden, så det var verkligen läskigt!! Denna familjen bråkar med varandra hela tiden, alla är ju tonåringar o det märks. Jag o Caroline har blivit bra kompisar redan, hon är rolig. O Peter o jag börjar bli bättre kompisar med, igår var det bara han o jag hemma, vi bakade lite kakor o så. Gott gott! Idag är första dagen som jag inte har ätit nått onyttigt, som kakor glass o sånt. Ska försöka fortsätta med det!

Nu ska jag sova. Saknar er där hemma! 

God natt!

2 veckor

Idag är det måndag, Labor day o 2 veckor sen jag åkte hemifrån. Jag har ingen hemlängtan o jag trivs hur bra som helst. Hoppas det kommer fortsätta så i 50 veckor till:) Första arbetsdagen idag på egen hand utan Angela, men det har gått bra. Kört o hämtat Peter i Stamford där han spelar squash, kört Caroline till sömmerskan o sen hem igen. Plockade upp lite i deras rum men det är allt. Har inte jobbat så mkt idag. Äckliga jätte spindeln var tillbaka i stallet ikväll, den verkar bo där. Så jag funderar på o aldrig gå ut i stallet igen på kvällarna. Hanna o Pernilla var här ikväll en liten stund. Vi kollade på Gossip Girl. Så bra! Sen härjade jag runt lite med Caroline o vi låg o pratade jätte länge i hennes säng, jag gillar henne hon är så söt!

God natt!!

Manhattan

Har varit ledig hela helgen, så skönt! Så idag åkte jag in till Manhattan med Hanna o hennes kompis. Vi skulle gå över Brooklyn Bridge, men det var så sjukt varmt, så vi gick bara lite. Sen strosade vi runt i Greenwich Village o Soho. Shoppade lite. Hittade lite kläder på Marc Jacobs, Zara, Urban outfitters, American appereal köpte ett par Converse. Det var en rolig dag men så sjukt varmt, typ 30 grader var det o solen bara stekte. Hade lite för mkt kläder på mig också. Får hoppas det blir en tripp till Manhattan snart igen. Jag saknar Angela jätte mycket dock!! När jag kom hem hade familjen lite gäster o MASSA mat. Så det var roligt o komma hem till:) 



Jätte varmt på Brooklyn Bridge



Promenad i Greenwich Village



Dagens fynd

RSS 2.0