Saknad.

Igår lämnade jag av min familj på flygplatsen. Trodde inte det skulle vara så jobbigt. Med en klump i magen åkte jag hem till ett tomt hus. Har alla djuren hos mig iaf:) Tiden med familjen har varit underbar! Shoppat o hittat på lite saker, o umgåtts en massa så det har varit roligt. Nu ska jag försöka o inte deppa ihop, ser dem snart igen, om 2 månader. Snön kom idag, snöar hur mycket som helst. O ikväll blir det nyårsfirande. Ska bli roligt. Middag hos Malin o sen Manhattan. Yeey:)

It´s christmas time in the city...

Ja det är det verkligen! o jag har fått världens bästa julklapp, ett besök av min kära o efterlängtade familj! Jag mötte upp dem på flygplatsen i söndags, med tårar o stora leenden kramade vi om varandra. Tog tunnelbanan in till Manhattan o letade upp hotellet. Gud vad jag har saknat dem! Andra dagen var det shopping som gällde, senare på kvällen träffade vi min värdfamilj på Shabu Shabu, en japansk restaurang. Det var trevligt!  På tisdagen shoppade vi lite till o sen åkte vi upp i Top of the rock o kollade på den vackra utsikten! Sen åt vi på en restaurang, Max Brenner chocolate by the bald man. Jäätte god restaurang med god mat o himmelska efterrätter:) mätta o belåtna gick vi därifrån, fast på skilda håll. Jag skulle hem till Greenwich o hämta julklapparna o mer kläder. Eftersom att jag egentligen skulle jobba tisdagen så tog jag inte med mig julklapparna, men min värdmamma var snäll o lät mig va ledig. Heela veckan:) Onsdag, o julafton. Började dagen med shopping, dem sista julklapparna skulle köpas, o eftersom jag kom på en sånn bra ide, att vi skulle ha 25 kronors julklappsutlotting så var vi ju tvugna o köpa det med. Sen gick vi hem o lagade julmat o hade trevligt. Åt gott o öppnade julklappar. jag fick en massa fint! sen spelade vi lite spel. Senare åkte jag hem till Greenwich, då blev det lite paketöpping här hemma med. Alla fick öppna varsin, jag fick en jätte fin plånbok o en klubba från Caroline. O nu sitter jag här, ska snart sova för imon bitti vid 8.30 blir det julklappsutdelning, eftersom det ligger en miljon julklappar under dagen så lär det väl ta hela dagen. Men men... det är trevligt! Saknar redan min familj:) 

Bara för o längta tillbaka lite...

Sara o jag i San Diego






By the way...

Igår fick jag en egen julstrumpa:) Den hänger över den öppna spisen...:P




Mycket snö! Hoppas det håller i sig!

Snooow in Greenwich.

Jo då, en massa snö. Skolan var inställd idag, så nu är det jullov för mina barn:) Dem fick reda på det dagen innan att det skulle bli snökaos idag så dem ställde in skolan då. Men när jag vaknade i morse var det ingen snö alls, men efter några timmar började det snöa, o det slutade aldrig! Så härligt. Så nu är det väl runt 20 cm kanske, om inte mer. Eftersom människorna här inte verka fungera i snö, så blev alla inne i huset idag:) Men det var mysigt. Sov länge, åt god frukost, umgicks med mina barn o slog in lite julklappar. Vi åt god middag till kvällsmat. Sen skottade vi snö, barnen skulle göra det med pappan men jag hjälpte också till, o det var roligt. Blev världens snökrig när alla hade varsin spade i handen. Roligt var det, o blöta blev vi:) Sen spelade jag o Peter pingis o hade allmänt roligt, sen bakade vi kakor o sen kollade vi på CSI o Scrubs, så ja, nästan en helkväll med Peter. 

2 dagar kvar, 2 dagar kvar, yeeeeeeey!

4 Månader, 3 julkonserter o snöstorm.

Jaa nu har jag varit iväg i 4 månader, tiden går hur fort som helst. O på söndag redan kommer min familj. I veckan har det blivit mkt julkonserter. En där Caroline sjöng, en där Peter spelade o en igår där hela Greenwich Academy sjöng. Efter julkonserten igår gick vi ut o åt. Det var trevligt. Idag skulle va sista dagen i skolan, men dem ställde in för det skulle bli snöstorm idag, men när jag tittade ut ser jag inte en gnutta snö. Kommer väl sen hoppas jag. Igår gick jag o Malin en långpromenad. Det var härligt! Sen gick vi hem till henne o drack lite varm choklad. Så nu är det helg igen. Vet dock inte hur jag jobbar. Men jag ska iaf in till Manhattan på söndag o strosa runt lite o sen ta bussen ut till JFK o möta min kära familj!!!

På söndag!

PÅ SÖNDAG PÅ SÖNDAG PÅ SÖNDAG, alltså denna veckan nu på söndag får jag träffa min efterlängtade familj. Då kommer jag stå där med en banderoll o vänta på dem, yeeeeey!

Ny arbetsvecka, började bra, kvällen slutade kasst, inte för min del dock. Gjort lite ärenden idag o bara tagit det lugnt. Ikväll blev det julkonsert på Carolines skola. Jätte bra var det. Sen väl hemma igen blev det liv! Caroline hade gjort nått vääldigt dumt så nu är alla sura o hon pratar inte med någon, förutom mig då:) Så nu har hon utegångsförbud ett bra tag. Men men..

Förresten, 18 grader idag, jätte varmt o skönt, kändes som att våren var på väg:)

Manhattan.

Härliga Manhattan! Solsken o blå himmel o alldeles lagom varmt! Efter ett tag träffade jag Marie, vi strosade runt fifth ave o kollade in granen, sjukt mycket folk dock! Sen gick vi till Central Park o kollade in där dem åker skridskor o så, drack lite varm choklad, väldigt äcklig dock, men det var mysigt. Vi åt på nån konstig restaurang, rätt okej. Gillar dock inte att dem har dill i tzatsikin. Sen gick vi lite runt Times square, gjorde några julklappsköp o så. Så nu är jag nästan färdig, har bara till Caroline kvar o sen en liten sak till till pappa:) Imon är ny arbetsvecka. MIn älskade efterlängtade familj kommer på söndag, yeeeey!





Heeelg.

Lugn helg, skönt. Imon blir det Manhattan! Igår var det jag o Peter hemma, vi lagade lite mat o hade trevligt. Idag var jag Carolin o Malin o shoppade lite julklappar, så nu är jag snart klar. Ska bara köpa till pappa, Linus o Caroline. Så idag köpte jag en till julklapp till Mattias, biobiljetter till mina värdföräldrar o iTunes presentkort till Peter. Sen köpte jag ett linne till mig själv också. Slog in mina inköpta julklappar o så, ikväll beställde vi hem mat, gott. Ska snart åka o hämta Peter. Ska bli skönt o va ledig imon o ta en hel dag i New York!! Om en vecka kommer min efterlängtade familj hit.. Yeeeey!





Torsdag.

En sånn tråk dag idag. Vill bara ligga i sängen o kolla på film. Ösregnat hela dagen o är allmänt grått o tråkigt! Har inte gjort mkt vettigt idag känns det som, eller jo, köpt en julklapp till min lilla mamma:) Sen körde på mina barn o så. Elizabeth kom in på Cornell, ett jätte svårt college. Så vi firade det ikväll med potatisgratäng o hummergryta sen blev det tårta till efterrätt. Sen blev hon så glad för att jag hade köpt henne favoritglass så hon sprang fram o kramade mig:) Ikväll skulle jag köra Caroline till sin extralärare, 45 min bort o ösregn. KUL. Såg ingenting. o körde typ o 50 hela vägen, kom inte hem förrens 10, så drygt. Hoppas vädret blir bättre till helgen, New York City som gäller:) Imon ska Caroline på Jingle Ball. En konsert med en masa kändisar. O hennes kompis pappa kommer i musikbranschen så dem ska va backstage o träffa alla kändisar, lite avundsjuk:)

God natt

What is going on?

Saknar saknar saknar min familj så otroligt mycket. Kanske för att jag vet att jag får träffa dem igen nästa söndag:) Dagen var bra idag. Solade o lunchade med Carolin o Malin. Ett skumt o jätte jätte seriöst solställe hamnade vi på:) Man var tvungen o fylla i en blankett så man vet om riskerna med solning. Sen hade dem hur många olika solarier som helst. Några olika solarier sängar, sen några man kunde stå i o sen en soldusch. Annars var det en vanlig jobbdag, förutom att jag har blivit halvt ihjälslagen hela dagen. Slagen av Peter så hela armen blev helt röd, fick en dörr i huvudet, en bruten tå av Caroline o halkade i stallet så jag slog i näsan. Lite irriterande! I helgen blir det Manhattan, yeeey:)

"As we lie beneath the stars, we realize how small we are"

Ny arbetsvecka. Drygt för allt jag vill är att det ska bli den 21e december så jag kan träffa min älskade familj!!! Igår var det au pair möte, det var väl okej. Inte så givande för vi stod i ett kök o åt kakor typ, men men... Idag åt jag lunch med en tjej från Österrike, det var trevligt sen åkte jag o köpa en julklapp till min kära bror. Sen har jag jobbat som vanligt. Så förresten att hästarna var ute o sprang i trädgården:) lite komiskt, så jag fick jaga in dem i stallet igen. Gud vad jag gillar mina värdbarn:) Anna, you are so nice, Anna you are my life. Sånt gillar jag o höra:) Imon ska jag träffa Malin, vi ska sola o bli lite bruna eftersom jag blir rädd för mig själv för att jag är så blek. Sen blir det nog lite lunch o kanske juklappsshopping. Får väl se...

Manhattan.

Dagen tillbringades på Manhattan i kylan o blåsten, bland alla julpynt. Så härligt! Snart är det jul!!! Hade en trevlig dag, gick runt o kollade mest. Shoppade några julklappar till Linus, systern min o mamma. Många kvar o köpa till:) Kom hem runt 9, o här hemma har dem haft julfest. Så mysigt för det luktade så mkt jul när jag kom hem. Nu har jag julkänslor, det är bara 2 veckor tills min kära familj kommer. O då har jag varit borta i 4 månader, det är sjukt vad tiden går fort. 

Jag har säkert fått det o framstå som att min värdmamma är helt sjuk, men jag gillar henne faktiskt. Hon kan byta humör väääldigt snabbt o bli skit sur, men när hon är på bra humör gillar jag henne. Vi kan faktiskt prata om allt o så, så jag gillar henne. O mina värdbarn gillar jag:) vet dock inte vad jag ska köpa till dem i julklapp, så svårt!! Har märkt idag, rika människor behöver inte lyfta ett finger. Dem har personal till allt. Dem behöver bara ha roligt på festen. Inredare som julpyntar huset, cateringpersonal som fixar med mat o allt, o jag som gör alla ärenden:)

Imon är en ny arbetsvecka, hoppas den blir lugn så jag slipper jobba 15 timmars pass, det är lite jobbigt:) au pair möte imon kväll dock, mindre roligt!

God natt!

Snooow...

Även om dagen var jobbig idag, var det härligt o det kändes inte så jobbigt längre när jag o Caroline sprang ut till stallet o snön. Snart är det jul o min älskade familj kommer, kan det bli bättre? aaa det kan det, om Linus med kunde komma:)

"Helg"

Nu får jag börja om mitt inlägg för Lady, den nya hunden, suddade just ut allt. Typiskt. I alla fall. Idag har jag jobbat 15 timmar. Drygt Drygt!!!! Började vid 8 i morse o slutade nu vid 23.00. Har nog aldrig kört så mkt bil tror jag inte. Kört Peter till en squash turnering 3 ggr. Eftersom han bara vill att jag ska köra honom o ingen annan, känns det dumt o säga nej till det. Hade jag varit hemma hade jag fått hjälpa till med festen ändå så... Jag hann inte hem o ta ett andetag efter allt körande förrens jag fick ännu mer ärenden o göra. Hem o fixa mat till mig o Caroline o sen ut o göra ännu ett ärende. Men nu är det färdigjobbat för denna veckan. Imon blir det julmys o julklappsshopping på Manhattan. Ska bli så roligt så...



The au pair life...

inte alltid så bra... Eftersom min värdmamma inte har läst reglerna om vad det innebär att vara au pair, så får jag göra en massa saker som jag inte ska behöva göra. Idag var jag tvungen o sitta hemma o glo tills det kom några som skulle leverera bord o sånt till en fest dem ska ha på söndag. Jag som skulle luncha med Malin. O när det är fest för dem, betyder det mer jobb för mig! Mamman hade varit o handlat en massa massa saker o proppat in allt i hennes jätte bil. O vem fick lasta ur allt ut bilen? Jo jag. O sen packa in allt i kylen o på alla ställen dem ska va. Sen var det bara o ut o göra för o lämna av Peter hos en vän. När jag kom tillbaka var det mer jobb. Då skulle alla stolar o bord upp. Sen mata hästarna o sen fixa med alla goodiebags som barnen ska få på söndag. Hann laga till mig lite mat o sen sitta vid datorn o prata med min Linus i typ 10 min sen var det bara o åka iväg igen, skulle hämta Caroline. Kom tillbaka, mocka hos alla 3 hästarna. Sen var det bara o mata hundarna o sen ge sig iväg igen, skulle va på Arch St vid halv 11. Så kom hem för en liten stund sen o nu är klockan 23.30. Ska upp tidigt imon. Ska köra Peter till saxofon lektion vid 8 o sen vidare på en squash turnering. KUL....:( Mamman gillade inte riktigt att jag sa att jag skulle in till Manhattan på söndag, enligt henne tyckte hon att jag skulle jobba. Men tidigare imorse sa hon att jag inte behövde va hemma om jag hade planer. Då ska hon inte heller bli sur om jag har andra planer heller. Men nu ska vi inte va sånna. Jag gillar min värdmamma vi pratar om allt o har roligt, men hon kör mkt med mig o det gillar jag inte. Men ju mer jag hjälper till desto mer ställer dem upp på mig, faktiskt... Men mina värdbarn, dem gillar jag!!! Caroline skriker alltid Anna Banana när hon ser mig, o Peter vill bara att jag ska skjutsa på honom. Vi har så roligt ihop! 


Laguna beach






Fiket där dem spelar in O.C



Nattklubben i O.C













Back from California...

Men jag trodde att jag aldrig skulle komma därifrån. En underbar semester i Californien iaf!  Vi startade på fredagen genom o åka till Redondo beach, där dem spelar in OC. O sen vidare till Santa Monica. Den piren är där, där parisehjulet är o så. Så vi tog oss en åktur i hjulet:)  Vi åt middag med Saras vänner också på en cool restaurang. Sen bar det av till Hollywood. Först tänkte vi sova i Santa Monica men vi hoppade det så vi sov i Hollywood ist. Roligt var det där:) Vi checkade in på ett rätt så hyffsat motel. Sånna som är med i filmer:) Sen gick vi ut o kollade på walk of fame o lite så. Morgonen därpå vandrade vi runt lite mer på walk of fame, i dagsljus istället! Häääftigt var det. Sen körde vi runt i Beverly hills o på rodeo drive o Melrose ave o så. Sen körde vi o kollade på Hollywood skylten. Det var så lustigt, för den bara var där helt plötsligt. Var så roligt o se den:) Sen åkte vi vidare till Universal studios. det var roligt! Åkte en studio tour där man fick se vart dem spelar in filmer o så. Sen var det lite åkattraktioner o så, inte för att jag åkte nått, eller vi gick i ett spökhus, har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Höll på o börja gråta:) Sen kollade vi på någon vattenshow också med en massa efftekter o så. Det var roligt. Sen åkte vi hemåt. Eller vidare till Saras kompisar o var där en stund, men efter en lång dag av turistande så var vi så trötta så vi åkte hem o sov.

Söndagen blev det San Diego. Vilken mysig stad o fint var de!! Så härligt med klarblå himmel varmt o strålande sol! Vi gick runt lite på en ö, där åt vi glass o kollade på den fina utsikten. Sen körde vi tillbaka till fastlandet o vandrade runt lite vid hamnen. Åt jätte god lunch, laxsallad. Sen märkte Sara dock att hennes plånbok var borta. Så vi gick tillbaka till bilen för vi visste att hon hade haft den där sist. men vi hittade ingen. Jag ringde till den, för hon hade sin mobil i plånboken. O jag hörde ett ljud nånstans. Då visade det sig att den låg under bilen. Någon hade hittat den utanför bilen tror vi o sen varit snälla o lagt den under bilen. Dock så belönade dem sig med 30 dollar. Lite fräckt o ta det från plånboken, men skönt att dem inte tog alla kort o så. Sen bar det av hemåt.

Jag skulle ju nämligen åka hem på söndag kvällen. Så jag kom till flygplatsen o gick på planet. Vi sitter där i typ 40 min o väntar på att lyfta, när kaptenen säger: Det går inte lyfta för det är för dimmigt. Så alla plan blev inställda. JAHA!!! o sara hade inte mobilen på o hemtelefonen funkade inte. Så vad skulle jag ta mig till? Jo jag tog en taxi hem till Sara. Visste inte riktigt vägen dit men jag kom fram. Föräldrarna släppte in mig o jag gick ner för o väcka Sara. Hon blev skiträdd när jag stog vid sängkanten, där skulle jag inte va ju:) Så jag fick boka in mig på ett flyg dagen därpå. Så jag fick en extra förmiddag i Californinen, så Sara o jag tog oss en promenad i hennes område, så vackert så! Sen körde hon mig till flygplatsen. 12. 45 skulle planet gå till Texas, för därifrån skulle jag ta ett plan till New york. Men planet från CA var jätte sent. Satt o väntade på planet men det lyfte aldrig!! Så jag gick o frågade om jag kunde ta ett annat plan senare eller dagen efter. Det var det enda jag kunde göra, eftersom jag skulle ha missat planet o texas o fått tillbringa natten på flygplatsen. Så dem bokade in mig på ett plan på tisdagmorgonen. Så jag ringde Sara igen så hon fick komma o hämta mig. Men sen passade det inte för min värdamma att jag skulle komma hem vid 4 på eftermiddagen för hon skulle nämligen iväg dagen efter o jag var tvungen o hem o jobba. Så jag fick gå till flygpersonalen o se om jag kunde åka med ett tidigare flyg. Så dem hittade platsen till mig från en annan flygplats vid 1.00 på natten o jag landade vid 13.00 på dagen. USCH vad trött jag var! Men nu är jag hemkommen från min resa. TACK SARA FÖR ALLT!

barnen blev så glada när jag kom hem. Caroline skrek: ANNNNA! när hon såg mig o när Peter såg mig sken han upp o sa: You are back!! O Lizy undrade hur allt hade varit i så. Så det kändes skönt o komma hem. På kvällen sen åkte jag o Lizy till Westchester Mall för lite shopping. Sköna arbetsuppgifter:) Jag shoppade inget, fick nog shoppat i Cali. Men Lisy shoppade en del o vi hade allmänt trevligt. Dagen idag har varit stressig. Sov till 11 sen var det bara o hoppa upp ur sängen för o hinna med allt för dagen. Tvätt o handla mat o hämta o köra barn o allt sånt. Kvällen avslutades med en hummermiddag. Så gott så. O förresten, vi fick tillökning i familjen idag. En till hund. Så nu är det 3 hästar 3 hundar o en katt här:)



I Newport beach





Jag o Saras söta värdbarn


Jag o Sara i Laguna beach

Laguna beach

Lifeguard Laguna beach

Jag o Moa

Walk of fame

Eftersom mitt internet är trögt så lägger jag upp mer bilder imon!

GOD NATT:)

RSS 2.0