Life's good.

Harliga o soliga Californien. Jag gillar det! Har det jatte bra har i O.C o Saras familj ar jatte trevlig o barnen sa sota sa. Vi har tillbringat dagarna med o leka med barnen, varit i Laguna Beach, Newport o Corona del mar. Atit middag med Saras vanner o shoppat lite. Igar var det Thanksgiving, jatte god middag var det o sa. Hade jatte trevligt o vi satt o pratade i flera timmar! Pa kvallen gick jag o Sara pa bio, Four Christmases. Jatte bra film! Snart sa tar jag o Sara bilen till Redondo beach, dar dem spelar in serien O.C, med piren o allt sant. Sen vidare till Malibu o sen till Santa Monica. Dar ska vi sova inatt sa vi har nara till Hollywood imon. Da blir det mkt turistande, med hollywoodskylten, walk of fame, LA ink o Universal studios. Sen blir det San Diego pa sondag. Haaarligt!

California here I come!!!

Ja nu är det inte länge kvar, ska åka om drygt en timme härifrån. Lite läskigt o köra själv till den jätte flygplatsen, men det ska nog gå bra hoppas vi.Planet lyfter 5.30 pm, sen möter jag upp Sara efter 6 timmars flygresa:) yeeey!!!!



LINUS jag saknar dig!

14 veckor.

Det har det nu gått. Ganska lång tid. Det rullar på o jag gillar det! Har jobbat en massa massa idag, packat barnens kläder o så. Har inte hunnit packa mina egna ännu, eller rättare sagt jag orkar inte. Ska göra det snart ändå, annars blir det stressigt imon. Tar min lilla volvo o kör till Newark Airport runt middagstid. Ska va där i god tid så jag hittar allt. Ska bli så härligt o komma till Californien!! 

Laazy

Helgen har varit lugn o skönt. Fredagen bjöds det på middag o bio av famijen. Jag Caroline Brooke ELizabeth Robert o Margaret var på Twilight. Jäätte bra film. Var dock inte så sugen på den först, just för att det var en vampyr film. Men den var jätte bra!!! Är ju inte helt fel heller att huvudrollen var otroligt snygg o charmig, alla bara skrek när han visades på duken:) Efter så hämtade vi upp Peter o åkte till Kira, en japansk restaurang i Armonk. Gott o trevligt var de. Ett roligt sätt o jobba på:) 

Lördagen blev det Manhattan. Jag Caroline Elizabeth Robert o Margaret tog bilen in runt lunchtid. Åt lunch på Max Brenner. En jätte rolig o god restaurang. Var typ som en chokladfabrik med rör i taket med choklad i o sånt. Började med en varm choklad, fanns en massa olika sorter. Jag tåg en mjölkchokladsmak med smälta marchmallows i. Sen blev det pasta cabonara sen delade vi alla på en efterrätt. Chokladvulkan typ. Jätte gott!! Sen åkte vi vidare till naturhistoriska museet på en hästutställning, den var ganska bra. Sen var vi inne i ett rum där det var en massa lösa fjärilar, hur stora o hur många som helst. På kvällen var det bara jag o Caroline hemma, så vi beställde hem mat o kollade på film. 

Söndag blev en lugn sådan. Skulle egentligen in till Manhattan men en annan svensk tjej, men det blev lite ändrade planer. Så jag stannade kvar hemma. Tog ut min lilla Daisy på en ridtur, hon börjar bli bättre o bättre. Åkte sedan till Westchester Mall, köpte Isabelles skor o kläder till mig. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Fixat i stallet o så, packat lite till Californien! Dit det bär av på tisdag, ska bli så otroligt skönt o få ett break från allt o bara ha semester!!

Sara, snart ses vi:P

Good night

Onsdag.

Ny dag. Bra dag. Träffade en annan svensk tjej idag, Denize. Vi fikade på Starbucks o sen vandrade vi runt lite på Greenwich Ave. Vi gick in i en secondhand affär, den gillade jag:) Jag fyndade en jätte fin COACH väska. Den tycker jag mycket om. Jag började typ aldrig jobba idag kändes det som. Var hemma o fixade lite sen pysslade jag lite i stallet. Vi har fått en till häst nu med, det är en 21 årig tjej, Cara, som har flyttat hit med sin häst. Så roligt:) Så nu är det 3 hästar 2 hundar o 1 katt här på gården:) Ikväll bar det av till squash. Blev ingen Big Mac tradition, för jag har tydligen dödat den:) men jag ska dra dit Peter på måndag, ska återuppliva traditionen igen:) Sen kollade jag o Caroline på Americas next top model, final idag. Gillade inte riktigt att hon vann, men men... Snart helg igen, så härligt så.

3 månader...

Kan inte förstå hur fort tiden kan gå. Redan tre månader sen jag lämnade mitt kära hem! GUD vad jag saknar mina nära o kära!!! Snart träffar jag min familj iaf, bara 4 veckor kvar:) Sen kommer jag hem i Mars o hälsar på:) Dagen började bra idag, slutade mindre bra dock. Jag träffade Malin idag, hämtade henne på en bilfirma där hon lämnade in sin bil, sen åkte vi runt lite:) Sen gjorde jag lite ärenden o sen började jag jobba lite, hämtade mina små barn o så. Var ute i stallet lite o så. Efter maten började jag må illa dock, det var inte så där roligt. Så Margaret gav mig magmedicin så fick jag vila:) Skulle egentligen på au pair möte ikväll, vi skulle bowla i Norwalk. Men jag fick hoppa över det ikväll. Har snackat lite skit med Caroline som vanligt, hon har så många bekymmer hon:) Men nu ska jag sova iaf. 



Ännu en arbetsvecka...

O den började bra:) Har haft en lugn dag, pratat ikapp mig med mina nära o kära. Fixat lite här hemma o sen gjort lite ärenden. Sen kom Kate över, o då red jag o Caroline. Så mysigt så. Sen bar det av till squash. Var också trevligt:) Åt på Cold Stone sen. Så gott så. Händer inte så mycket annars:) Imon ska jag o Malin umgås iaf:) Sen till helgen blir det Manhattan igen:) O en vecka till Californien!!!

Helg.

Dagen har varit bra, eller började bra iaf. Var med Malin hela dagen, fixade naglarna o lunchade på Cosi o fixade lite inför utgången imon. Sen började jag jobba lite, hämtade Caroline i skolan o körde till ridning. Sen var jag i stallet o fixade o så tills jag skulle hämta henne igen. Annars har det varit en lugn kväll. Jag o Caroline lagade lite mat o sen kollade vi på Americas next top model o gossip girl. Sen körde jag Peter till Arsh st. O vad hände inte då, jo jag blev stoppad av polisen. Första gången i hela mitt liv, han kom bakom mig med sirenerna på, o så. O gud vad rädd o nervös jag var. Jag bara skakade i hela kroppen o på rösten o det märkte han. Ta det lugnt lilla flicka det är ingen fara sa han till mig. Du är inte i så stor fara, du körde lite för fort bara. Så jag fick en varning. Dem var snälla dock. Men kändes så pinsamt med att Peter satt jämte, men han var snäll med det. Känns lite jobbigt dock att jag måste säga det till min värdfamilj. Men mamman kör väldigt mkt för fort också så hoppas hon är snäll med det:) När jag kom hem igen från min jobbiga biltur gick jag o Caroline o la oss i hennes säng o pratade lite skit i nån timme. Gillar henne:)

Nu ska jag sova, god natt!!

Torsdag.

Redan torsdag, vad hände med tiden?Har varit hos familjen i 12 veckor nu. Det rullar på, verkligen! Idag var det en lugn dag, min värdmamma sa till mig o ta det lugnt hela dagen o ha roligt med mina vänner istället. Gillar när hon är på sånt humör:) Jag o Malin var ute o åkte som vanligt. På lite olika ärenden, sen träffade vi den andra Malin i Armonk. Vi var inne i en affär som hade fina billiga märkeskläder, fanns mkt fint men jag måste spara pengar! Sen åkte vi till McDonalds o vräkte i oss Big Macs, så gott! Blev ju ingen igår med Peter så fick ta igen det idag! Kvällen var lugn o skön. Var ute i stallet o fixade sen beställde vi hem pizza o sen pluggade jag med Caroline o gjorde en JÄTTE kaka med Peter. Gott gott!

Imon blir det till o fixa naglarna o lite annat med Malin sen på lördag blir det utgång på Manhattan!!

Onsdag.

Ny dag o en jobbig dag. Eller den började jobbigt iaf. Skulle lämna in Randys bil, den skulle få en ny stereo, det skulle ta en timme, men tiden tickade iväg o där sätt jag i 3 timmar. Så sjukt tråkigt!! Sen var det ändå nått fel på bilen så den fick ingen stereo ändå tillslut. Irriterande. men så är de:) Gjorde lite ärenden o sen hämtade barnen o så, som vanligt. Sen bar de av till squash. Blev ingen tradition idag, skulle egentligen äta Big Macs idag men jag var inte sugen, då blev Peter sur. Får ta det en annan gång. Första dagen på ett tag som jag inte ätit ngt onyttigt:) Om 2 veckor är jag hos Sara o Californien!!!!:)

Tisdag.

Ny dag, bra dag. Träffade Malin o Carolin, vi åkte till stranden o promenerade en långpromenadVi köpte Donuts o varmchoklad o hade med oss:) . Är så vacker där, o så fint att man ser Manhattan! Sen började jag jobba, körde o körde hit o dit! Sen lagade vi lite mat här hemma, blev riktigt god mat idag, wookad biff med grönsaker o ris. Sen har jag o Peter spelat lite pingis o jag har varit ute i stallet o sånt. Nu kollar jag på lite hostels tills helgen. Det är mkt som är uppbokat redan. Vi får se:)













Måndag.

Ny arbetsvecka, o den började bra! Vaknade av att mamma ringde, så jag pratade med henne o sen syster min! Sen ringde pappa så jag pratade med honom o sen med min bror! Sen pratade jag med Linus med. Så härligt när man har så mkt tid o prata med alla där hemma! Sen gick jag ner o skulle äta frukost, då var visst Caroline hemma, hon var sjuk idag, eller lite krasslig bara. Så vi bakade blåbärsmuffins. Sen åkte jag o Malin o handlade o lite så. Trevligt trevligt! Började typ inte jobba förrens 6 ikväl, för jag slapp hämta Peter i skolan idag. Så jag lagade bara lite mat till mig Peter o Caroline, spaghetti o köttbullar, så gott så! 

Sen åkte vi till squash, Caroline skulle med idag med. Jag o Peter har ju 2 olika traditioner på måndagar, så vi gjorde en idag, Cold Stone!:) Birthday Cake Remix, så sjukt gott! Sen åkte vi hem o Caroline pluggade lite o sen gick hon o la sig. Så kom Carolin sen, vi snackade lite skit o kollade på Disney Channel o åt muffins, så trevligt så:)

God natt. Saknar er alla där hemma!!!

Pappas dag idag...

Du är världens bästa pappa:)

Manhattan.

Idag det blev det Manhattan igen, min värdfamilj tycker det är lite komiskt att jag åker in varje helg, men man får ju passa på:) Vi åkte in runt 11 tog sedan tunnelbanan ner till Brooklyn Bridge, o sen vandrade vi lite på den. Inte hela dock, men halva kanske:) Sen promenerade vi runt lite downtown, vi gick igenom Chinatown o sedan Little Italy där vi också ut lunch. Vädligt jobbiga italienare där inne som höll på o säga att dem gillade utsikten o alla stod o glodde på oss, lite irritande, men men:) Sen gick vi till Soho o The Village, vandrade lite i Noho i Washington Square park. Sedan gick vi 5th avenue upp till Empire State building området där vi fikade på Starbucks, vi var så frusna så vi drack lite varm choklad, unnade oss även varsin kaka eftersom vi gick så mkt:) Sen gick vi till Grand Central o tog tåget hem, väldigt trött efter en härlig dag i New York. När jag kom hem var det sjukt mkt folk här, nån middagsbjudning hade dem dragit ihop, men det är bra för då får man riktig mat o inte bara ångkokta grönsaker:)







































Lördag.

Mestadels av dagen tillbringade jag Malin o Carolin på Westchester Mall, ett stort köpcentrum i White Plains, NY. Hade en trevlig dag, fyndade ett par skor o en kofta. Var mycket fina o dyra affärer där, passar inte riktigt min plånbok men det var roligt o va där o gå runt. Vi åt lite kinamat, hur billigt som helst, o gott var de. 

När jag kom hem började jag jobba, eller aa typ:) Körde Caroline o hennes kompis till en fin restaurang i Greenwich, en kompis till dem hade Bar mitzvah, sen ikväll har jag bara varit hemma, Peter o jag beställde hem lite mat, jag en grekisk sallad o han en pizza, o han bjöd:) väldigt snällt:) Sen kollat lite tv o tvättat o sånt, härligt lördagskväll:) Imon bär det av till Manhattan, vi ska strosa runt downtown, häärligt!

Helg.

Fredag. Tiden går så fort. Kändes som det nyss var helg. Dagen har varit bra. Jag o Malin åkte till Greenwich Ave, jag köpte kamera o hon fixade bankkonto. Sen var det o åka o bli lite feta. Åt en sandwich på Starbucks för o senare ta desserten på Cold Stone. Så sjukt gott!!! Sen åkte jag hem o hjälpte Margaret med mat till middagen ikväll. Eller rättare sagt, jag gjorde Allt! Hon kollar Aldrig på Caroline när hon rider, men det skulle hon göra just idag när hon ska ha middag för 30 personer, så sjukt irriterande! Men så är det väl o va au pair:) maten blev god iaf. Äntligen riktig mat, o inte bara kött o grönsaker:) 

Ikväll har jag varit med Carolin o Malin. Vi var hos Carolin lite sen körde vi till Cold Stone, inte riktigt bra o äta det 2 ggr på en dag, men det är gott:) Sen körde vi runt lite o Stamford o Port Chester. sen hämtade jag Peter o vi åkte hem. Nu ska jag sova, är sjukt trött. Imon blir det nog Westchester Mall, beror på hur jag ska jobba.

God natt

Nikon_CoolPix_S210_Plum.jpeg

 

Min nya kamera:)


Äntligen...

NU har mitt visakort o mitt internationella körkort kommit! yeaay! Så imon ska jag åka o köpa en ny kamera, eftersom min är så sjukt kass! O så ska jag köpa skor till Isabelle o skicka hem:) äntligen ska du få dina skor:D Dagen idag har varit bra, gillar bra dagar! Pratade med min familj o med Linus stor del av förmiddagen. Sen skulle jag utföra lite ärenden. Skulle åka till Stamford Mall o köpa vita T shirtar till Elizabeth´s volleyboll lag. O där var det en jobbig försäljare som proppade på mig ett manikyr kit:) Ett bra kit men inte direkt vad jag var ute efter, måste sluta köpa onödiga saker. Sen åkte jag o köpte glödlampor o pennor o kartonger typ:) O sen åt jag på Taco Bell, var ganska gott men mådde rätt illa efteråt dock. Hämtade Caroline i skolan o sen Peter. Lagade lite middag o sen var jag ute o stallet en stund. Är så mysigt där ute, skönt o slippa va inne:) Sen lite pingis med Peter o sen natta Caroline:) Caroline frågade mig om jag kunde stanna här i 2 år istället för 1. Vi får väl se sa jag då:) Nä då...:P Det var min dag. Imon är det helg igen o det betyder Manhattan på söndag. Så underbart! 

Presidentval.

Ja idag är det den 4e nov o det var presidentval. O Obama vann! Hade lite valvaka eller vad man ska säga. Jag o Peter kollade klart till det var över iaf. Men men...

Har varit en lugn arbetsdag iaf. varit mkt med hästarna idag, o sen kollade jag på volleybollmatch. Caroline spelade. Sen körde lite som vanligt. Annars ingenting. har inte så mkt o skriva, för det har inte hänt så mkt:) Imon ska jag fika o luncha med några svenska tjejer, trevligt trevligt:)

Walking on sunshine...

ja den låten spelade ex antal gånger idag när jag o Peter åkte hem från squashen. I allafall...:) Ny arbetsvecka. Började bra iaf, har haft väldigt mkt o göra idag. En massa ärenden, har varit roligt dock, men min värdmamma tror att jag kan va på alla ställen samtidigt, vilket är lite svårt dock:) Men så är de.. Körde o köpte Volleybollar o presentkort på Sport Athority i Norwalk, köpte mat på Stew´s. Lämnade Peter squashsaker o lämnade bollade på Elizabeth´s skola. Körde hem o lämnade maten o dukade bordet o fixade med tvätten körde o hämtade Caroline i skolan. 

Kom hem fixade mat sen bar det av mot Stamford där Peter tränar squash. Är så skönt på måndagar o onsdagar o komma dit. Komma ut ur huset lite, där är det mkt bråk nämligen ibland:) Vi har så roligt i bilen, han klöste dock upp min arm idag, mindre roligt:) Vi har startat 2 traditioner. Varannan måndag, Big Macs:) O vartannan igen Birthday Cake remix glass på Cold Stone creamary:) Så gott.. lite onödigt, men gott:) Nattat Caroline o spelat biljard o pingis med Peter. 

Jag lagade pasta o köttbullar kväll, är så trött på kött o grönsaker bara. O det är samma sak varje vecka. Stek o Broccoli, kycklig o morötter, räkor o kronärtskocka, ja typ samma varje vecka. Så i veckan ska vi göra hamburgare o lite så. kanske Tacos med. Saknar mammas mat nått så otroligt. Men hon ska laga massa gott när min kära familj kommer! Mindre än 7 veckor kvar, tiden går så fort!

God natt! 

Helg.

Ännu en helg över. Var ju Halloween i helgen, blev dock ingen utgång i fredags, men vi var inne på Manhattan o såg en massa roliga människor o kostymer. Så det var roligt ändå...

Lördagen var det jobb, eller inte så jobbigt. Kollade på Elizabeth´s volleyboll match, det var roligt o dem vann:) Sen körde jag Caroline till en kompis o sen Peter till Arch Street. O sen hämtade jag honom där. Det var det:) Under tiden väntade jag i mitt rum, familjen hade en jätte fest där nere med Dj o allt, så jag vågade inte riktigt vara med:) Men skönt med en lugn kväll ändå.

Dagen idag har också varit lugn. Träffade 2 svenska tjejer från Nowalk, det var så trevligt så:) Sen kollade jag på film med Malin o Carolin. Sen ikväll har jag haft lite gossip med Caroline, händer så mycket i hennes liv just nu:) O sen avslutades det med några timmars telefonsamtal med Sara. Om 3 veckor ses vi:D

God natt! saknar er där hemma så mycket!

RSS 2.0