...

Jaha ja, orkar inte uppdatera. Helg snart igen. Känns skönt, eftersom det ska bli 28 grader:) fast jag ska jobba mkt dock, men men. Helgen som var, va rolig. Blev utgång i White Plains både fre lör med Robin o Rickard. Riktigt roligt! Sen lite jobb med. Söndagen blev det lite mys i New York på kvällen, Rickards sista sightseeing dag, så vi åkte ner till Battery Park o tog Staten Island ferry för o se frihetsgudinnan o Manhattan skyline by night. Sen körde vi runt lite, åt lite mat o hade trevligt! Måndagen fick jag agera chaufför. Körde Rickard till flygplatsen, men först lite shopping i New York. Så jag körde in till Manhattan o körde runt runt medans Rickard shoppade, är nämligen omöjligt o få parkering, om man nu inte vill betala 10 dollar/ halvtimme typ. Sen körde vi till Newark o sa hej då. O sen bara hem o jobba igen. Inte för att det känns som jobb dock, för det är så slappt o jag hänger mest med Char, o oftast med Robin o Peyton. i helgen blir det gasnka mkt jobb, men det blir även New York o FILIP O FREDRIK LIVE FRÅN NEW YORK! :P

Boom Boom Pow...

Snart helg igen, tiden går så fort! Jobbar typ inget i helgen heller, så blir nog utgång imon. Vädret ska ligga runt 20 grader med, så skönt! Igår var en slapp arbetsdag, Char hade playdate med Robins barn, så det blev o va barnvakt där borta, så vi kollade på Gremlings. Efter där åkte vi hem, åt lite o gick med hundarna sen skulle jag hämta min värdmamma på JFK. Blev inte riktigt som planerat. Som tur väl är hade jag Robin o Rickard som stöd, körde nämligen genom hela Manhattan, den fula gpsen gav mig helt fel väg, den ville inte en enda gång att jag skulle köra på nån motorväg. Så resan som skulle ta 40 min tog 2 timmar. ILLA. O vi höll på o dö med när en ful taxibil tar sig friheten o kör rätt ut, läskigt ändå. Men vi kom hem oskadda. Idag var också en slappdag, jobbade lite lite på morgonen, sen åkte jag till Robin o drog med mig Rickard på lite kinamat o så. Sen var det bara o hem o börja jobba. Jag o Char satt ute i flera timmar, så sjukt varmt o skönt. Sen åkte vi till Boston Market för lite kvällsmat o nu är hon på softball. Ska snart hämta upp henne där sen slutar jag för dagen. Skönt skönt! Får se vad som händer efter:) 

Kundvagnen...

En så sjukt rolig o ful sak hände idag. Jag o Rickard sitter i min bil o ska parkera. Här kör man inte tillbaka kundvagnarna när man handlat färdigt, man bara ställer dem vart man vill på parkeringen. O idag när vi skulle parkera stod det en kundvagn där jag ville parkera, så jag tänkte att jag puttar till den lite:) Så båda sitter i bilen o gapskrattar medans vagnen sakta i slowmotion glider iväg o får fart. Så otroligt fult var det, sen helt plötsligt bestämmer sig den här kundvagnen för o byta riktning så den vänder håll o åker rakt in i en bil. Fortfarande gappskrattandes. Då visar det sig att hon som äger bilen sitter i bilen o tittar upp, går ut o snällt ställer tillbaka kundvagnen där den ska va. Jag sitter o skäms o skrattar så jag tänkte att jag måste be om ursäkt, så jag gick ut o sa förlåt. Då sa hon: men det var ju inte ditt fel:) Roligt roligt!

Confuuusing life...

Här rullar livet på. Har inte orkat skriva nått, har inte vetat vad jag ska skriva. Lever här i min bubbla. men men.. Familjen är iaf jätte underbar. Så otroligt snälla. Förra veckan fick jag ett jätte fint halsband från Juicy av mitt barn, min värdmamma gav mig en blackberry telefon där hon betalar allt, o dem bjöd med mig på en broadwayplay. Hur snälla är dem inte? 

Förra helgen var det utgång, blev Church lounge på Grand Tribeca, lördagen var det jobb. Söndagen var slapp, jag Robin o Rickard tog oss en roadtrip til Greenwich för o hänga lite på stranden med McDonald´s mat o kolla på utsikten. 

Veckan som va hade mitt barn springbreak, blev mkt jobb men bara roliga saker ändå, som shopping o NYC, så det känns inte som jobb direkt. Helgen blev det utgång, fredagen var det förfest hos Robin sen åkte vi in till Manhattan, blev Church Lounge, blev riktigt lyckat efter en stund, efter Rickards roliga idé:) lördagen var vi sega så det blev ingen utgång i NYC, är så drygt o komma hem vid 7 på morgonen. Så jag Jenny Rickard o Robin åkte till White Plains för o testa utelivet där, var riktigt roligt. Hamnade på Lacy lounge, nån latiobar, o det var bara vi som var vita där, o Rickard som är jätte blond fick en del uppmärksamhet :P Söndagen var riktigt slapp, gjorde ingenting o va allmänt trött. Vi lagade lite mat bara o kollade på tv typ. 

O nu är det en ny arbetsvecka. Mitt barn va ledig igår så hon hängde med Robins barn så jag fick sitta barnvakt hos Robin. Idag har hon börjat skolan, så vanlig arbetsdag för mig, började dock vid 6.30, för min värdmamma är inte hemma nämligen, lite drygt dock men jag fick sluta tidigare ikväll så det var helt okej. Min värdmamma är i CA nu i några dagar på olika arbetsintervjuer, tydligen söker hon jobb där, men om hon får det ska tydligen bara hon flytta dit. O vi andra 3 ska bo kvar här, skumt ändå. Får se hur det blir:) Roligt ändå o pendla fram o tillbaka till CA. Inget man tackar nej till.

Jag har snart varit borta i 8 månader, vad hände med tiden? Snart ska jag hem, o vad händer då? Är lite rädd för o komma hem faktiskt, vet liksom inte vad som väntar, ALVESTA???? Njaaa... Heelst av allt vill jag bo kvar här, o USA men först vill jag resa i flera månader, men då måste man ha pengar, vilket inte växer på träd direkt. vad kommer hända?:D

Snart är det maj månad, då kommer min mormor o morfar hit:) Sen blir det antagligen Las Vegas o Grand Canyon, om plånboken min vill mig väl :) Sen är det juni o sedan juli, o då åker min unge på camp i 2 månader, vad ska jag göra då? Sen är det augusti o ska jag hem då? Det återstår o se:) Hoppas min kära syster kommer i sommar dock, SPARA PÄRLAN!



Jag på min 21 års dag i NYC



Middag på Planet Hollywood:)



I limon på väg till klubben på min födelesedag



Marie Alexa Jag, Aspen 21/2



Marie o jag :D



Robin o jag o Rickard hade McDonald´s picknick i Greenwich






RSS 2.0