Lugn arbetsdag.

Torsdag o snart helg igen. Har tillbringat hela dagen med Malin typ. Var på Target o Stamford Mall, åt lunch på PF Changs o fikade med Sofia på Starbucks. Sen åkte jag o Malin o letade upp en skomakare, skulle fixa Daisys grimma. Var inte så lätt o hitta eftersom vi inte hade nån adress eller nått o gå på. Men vi hittade en i MT Kisco, NY. Så det var ju bra:)

Annars hämtade jag bara Peter i skolan vid halv 5 o han lagade mat till han o mig sen kollade vi lite på CSI. Sen inte gjort så mkt mer, spelat lite pingis med honom o haft "gossip time" med Caroline:)


Happy Halloween:)



Något lustigt halloween pynt:)



Här bor judge Judy:)



I väntan på dryg Peter. Här utanför hans skola



TILL SALU! Sisådär 200 miljoner kronor. Sugen någon?:)



Såhär ser vägarna ut här, lite suddig bild dock.

Onsdag.

Jaha ja, en lugn arbetsdag idag. Pysslat lite med hästarna, handlat mat o fixat m tvätten o så. Hämtat Caroline från skolan o kört till ridning o kört Peter till squash. Vilken människa det är alltså, Peter! Så sjuk o rolig:) Sen efter squash körde jag hem honom o körde direkt för o hämta Malin för det var dags för au pair möte. Var hemma hos vår LCC i Norwalk. Var väl trevligt, träffade en ny svensk kille. Så vi är 4 svenskar i vår grupp. Efter mötet körde jag o Malin runt lite, åkte till McDonald´s o köpte mat. Jag köpte en frukttallrik för o va lite nyttig, sen åkte vi till havet, klockan var halv 11 på kvällen så det var ganska mörkt ja:)

Imon ska jag o Malin till Target o kolla lite. Har dock inga pengar kvar så det blir verkligen bara o kolla:)



Flickornas skola



Denna tar mig vart jag vill, annars hade jag inte hittat nånstans:)



Squash! Damian o Peter. Här sitter jag i 45 min 2 ggr i veckan. Kul:)



Företaget som plockar hundbajs i trädgården:)

GOD NATT! Saknar er där hemma!

Tisdag.

Ny arbetsvecka, började lugnt o skönt. Det gillar jag. Efter en helg med mycket jobb o mkt fest behöver man en lugn start. Igår började jag jobba sent, o gjorde typ inget på dagen. Körde till squash o så på kvällen bara, på ngt sätt är det nästan de roligaste av mina arbetsuppgifter, för vi har så roligt då. Lite skönt o komma ut från huset, annars på kvällarna är det bara läxläsning o bråk typ:)

Idag var med ganska lugnt, tänkte gå upp tidigt så jag skulle hinna rida Daisy, men när jag går upp o tittar ut är det världens storm o regn o lite åska, så ingen ridning idag. Blåser o regnar fortfarande, hoppas det går över tills imon för jag vill rida imon. Annars idag har jag gjort lite ärenden, betalat både min o min värdmammas parkeringsböter:) Lite surt, men 20 dollar är inte så farligt. Sen åkte jag o Malin o åt pizza, sen shoppade vi lite på Sephora o CVS. Annars har det varit en lugn kväll, hämtade Peter vid halv 6. Spelat lite pingis med honom o hjälpt Caroline med läxorna. 

Prick 4 veckor kvar till Los Angeles, yeeey:)

Underbart.

Helgen är över, o den har varit fantastisk:) Som sagt Bat Miztavhn då, o idag brunch, jätte trevligt m god mat o trevliga människor. Jag Malin o Carolin tog tåget in till Manhattan runt lunch. Vi åkte sedan upp i Top of the rock, Rockerfeller Center. Hur vackert som helst. När man stod där kändes det inte som att man hade några problem i världen, lite djupt kanske:) men ändå... 

Blev middag på TGI Fridays, sen vandrade vi runt lite på Times Square, var inne på MM store o lite så. Tod sedan taxi ner till Macy´s o där runt, shoppade lite på Forever 21 o HM. Det var även marknad idag på 6th ave så där fyndade vi lite, sjalar o öronhängen. Även om man inte shoppade så mkt så försvann pengarna:) Lite jobbigt, men man har ju så roligt så det är värt det!:) Allt är just nu underbart som sagt, o jag hoppas det håller i sig:)

Här kommer lite bilder:


Outfit- fredagen



Malin o jag



Outfit-lördagen



Goodiebagen man fick:)



Jag Kyle o Malin:)


Här åkte vi upp-Rockerfeller Center



Jag utanför Rockerfeller, innan vi ska åka upp


Carolin Malin o jag- Vacker utsikt!!











Den berömda skridskobanan utanför Rockerfeller Center



Malin o jag



Poliser på Times Square:)



mm Store



Vi var på en marknad o fyndade



Dagens fynd:)


Bilder från Bat Mitzvahn kommer senare!

God natt!



Hög på livet,

eller kan man va det? Mår bättre än nånsin!! Har haft en fantastiskt rolig kväll. Dagen har varit stressig dock, men det har varit roligt ändå. Mamman tyckte jag har varit så duktig med allt o hjälpt till så mycket så jag fick bjuda med en kompis ikväll, så Malin hängde med. Ikväll var det ju Carolines Bat Mitzvah, den stora festen. o stor var den kan jag lova! Jätte jätte fint dukat o pyntat eller vad man ska säga. Alla bord hade olika teman, typ hästar shopping godis o så. Allt som Caroline gillar. O sen massa roliga aktiviteter, man kunde trycka tröjor, ta kort, spela in egen skiva, dem hade nån som gjorde roliga klubbor o så. maten var jätte god. Buffie med lite olika rätter o tårta o glassbuffe till efterrätt. Vi dansade en massa o hade allmänt roligt!! Alla kusinerna var så roliga! Ska lägga upp lite bilder sen.

Ska sova nu, ska upp tidigt imon för det bjuds på brunch här hemma!

God natt!

Lycka.

Jag mår bra, väldigt bra! Har ett perfekt liv här borta i USA. Hoppas det håller i sig så resten av mitt au pair år:)

Stress.

I helgen är det Carolines Bat Mitzvah, mkt o fixa. Eller egentligen inte för mig, men jag erbjöd mig o hjälpa till o det uppskattades. Skulle åka till Stew´s o handla mat o tårtor o sånt. Malin följde med. Det blev 2 fulla matvagnar med godsaker, typ 10 tårtor, 8 kartonger chockladdoppade jordgubbar o en massa läsk o annat gott:) Tog några timmar, sen skulle jag lämna ett brev åt mamman hos hennes kompis. Hennes kompis hade en vakt till området, så det var lite krabb med det om jag fick köra in i området eller inte. Men det fick jag:) Sen körde jag o hämtade Caroline åkte till salongen o hon skulle fixa ögonbrynen. Tog 5 min o kostade 90 dollar:) Sen hämta Peter i skolan. Han o jag försökte hinna till kemtvätten på en kvart, men vi körde väldigt väldigt fel o hamnade i White Plains istället, så det tog en timme längre än vi tänkt, men roligt hade vi:) Sen ikväll har jag bara varit död efter den stressiga dagen, har spelat lite pingis med Peter o snackat lite skit med Caroline. Snart kommer Malin o Carro hit, Malin ska färga mitt hår, ser inte klok ut. O eftersom jag är en lågavlönad au pair har jag inte råd med att gå till en salong, så det får bli hemmafärg:) Nä då, men det får bli det denna gången.

Saknar er där hemma!

onsdag.

Snart helg igen känns det som. Idag har jag varit hos familjen i 2 månader, o jag tycker det funkar alldeles ypperligt! Har kommit in i det mesta nu, lärt känna barnen bra o så. O föräldrarna med. Allt är så bra:) Har väldigt roligt när jag umgås med Peter faktiskt, okomplicerat liksom, vi pratar en massa, han berättar typ om hans flickvän o sånt, lyssnar på musik o spelar pingis o har allmänt roligt. Caroline o jag är goda vänner med:) Hon har massa killproblem o kompisproblem o det är skitsnack hit o dit. Så hon pratar av sig till mig, så rolig är hon. Nu ska hon o hennes kompisar förstöra en killes liv, hmm:) 

Idag har Malin varit min stödperson på alla ärenden jag gör:) Vi åkte först o shoppade lite, var i en bra o billig skoaffär i Port Chester. Sen åkte vi till en klädesaffär som Malins värdmamma tipsade om, o TACK för det! Så underbar affär. ANTHROPOLOGIE heter den, o den har så sjukt snygga kläder! Men dock var dem ganska dyra, men vi fyndade på rea avdelningen o där fanns det snygga kläder. Köpte en mörkgrön stickad kofta. Kollade först på en beige kofta o jag bara hängde ifrån mig den för 1 sek o en gammal tant bara tar den mitt framför ögonen på mig, så dum kärring. Vi hittade så fina klänningar o allt, får spara flera veckors lön o sen åka dit o shoppa upp det! Så bra affär med unika kläder:) Hämtade min klänning idag som en skräddare har sytt upp, blev jätte bra. O igår köpte jag en jätte jätte fin svart klänning som jag ska ha på festen på lördag, Carolines Bat Mitzvah. Annars idag har jag varit chaufför som vanligt. Kört Caroline till ridning o sånt, o Peter till squash. Damian, hans coach, gillade mina köttbullar så mycket att han hade varit o köpt biocheck till mig som jag fick av honom idag, så snällt:) Sen när han var i en affär såg han att det fanns svenska kakor som heter Anna´s kakor eller nått, så han köpte det:) Så roligt! Annars har det varit en lugn kväll, spelar pingis med Peter o hjälpt Caroline med läxorna o så. Dagarna rullar på, o jag gillar det:D

Måndag.

Härlig höstdag idag. Strålande sol, klarblå himmel och 20 grader. Har varit en strssig dag, har gjort en massa massa ärenden. Fixade ett medlemsskap på Costco, ett jättevaruhus, där dem har ALLT o i jätteförpackningar. Så det var roligt o va där inne. Det dumma är att man måste va medlem för o få handla där, o man måste betala med American Express eller kontanter. Så det blev kontanter för min del. Sen körde jag o köpte hästmat, o fixade min klänning, har lämnat in den hos en skräddare för den ska bli kortare. Ska ha den på lördag på Carolines Bat MItzvah. Sen var det bara o städa lite o fixa med tvätten o hämta barnen o en massa sånt. 

Imon kommer det bli en lugn dag tror jag. Börjat inte förrens 5 imon, o har typ inga ärenden o göra. Så det är skönt. Ska träffa Malin o Carolin. 

Nu ska jag sova. Saknar er där hemma! God natt!

Söndag.

Då var det söndag igen o helgen är slut. Tiden rinner verkligen iväg! Haft en bra helg. Fredagen var ju tråkig dock för jag var sjuk. Men lördagen var rolig. Åkte till Westport o hämtade min bil, o Carolin som var så snäll o körde mig dit:) Sen åkte vi till Stamford o köpte Halloweenkostym till mig, Malin o Carro hade köpt sin på fredagen. Jag var en nyckelpiga:) Så det var bara hem o göra sig iordning till festen. Den var hos Malin. Hennes värdmamma hade gjort så god och fin mat! Mycket barn var där!! Både jobbiga o söta ungar:) En flicka var så söt när jag skulle gå, jag o hennes pappa gick ut samtigit. O hon sa ut honom: Make sure that the lady bug girl is okey:) Så söt:) Sen efter festen åkte jag Malin o Carolin på bio i Port Chester. Vi såg Body of Lies. Gillade inte filmen riktigt dock, men ganska bra var den. 

Idag har jag jobbat, men det har gått bra. Får mer o mer kontakt med barnen. Körde Caroline o Peter till deras hjälplärare, stackars barn inte ens får skolfritt på söndagar. Då ska man vila ju:) Sen hämtade jag Caroline där o körde henne till en kompis sen tillbaka för o hämta Peter. Vi åkte o åt på McDonalds. Peter hade aldrig ätit Big Macs innan!? Så det var hans första idag, o han vet att jag älskar Big Macs så han var ju tvungen o prova en, o han gillade det:) Vi har faktiskt väldigt roligt ihop. Jag trodde verkligen att han skulle vara den svåraste att få kontakt med, men han är verkligen lättast att umgås med, för han är aldrig sur. jag ägnade resten av min kväll åt familjen. Jag o Peter kollade på CSI o sen kollade vi på SNL. O sen satt vi o pratade mkt jag värdmamman o värdpappan. Det var mysigt. 



Carolin- Bi  Malin- Domare o jag Nyckelpiga



En liten del av maten:)



En nyduschad Tack. Så söt.



Förra helgens utgång i Manhattan - Carolin o Linda



Linda Carolin o jag i väntat på tåget in till Manhattan



Malin o jag på väg till Roomservice





God natt!

Tråk.

Fredag idag, o man är sjuk! Vi som skulle fira Carolin med middag o sånt, så dem fick gå utan mig. Det enda jag har gjort idag är att lämna in bilen på service o sen köpa förkylningsmedicin till mig, annars har jag bara legat. Jätte tråkigt verkligen, o man får ju lite dåligt samvete att man bara ligger o inte gör något. Men mamman verkade snäll över att jag va sjuk, man kan ju inte hjälpa om man blir sjuk. Men hoppas jag mår bättre imon, för då är det ju Halloweenfest, o det vill jag absolut inte missa!! Så nu ska jag sova.

Vill ha min kära mamma här nu!

Torsdag.

Börjar dagen med att vara sjuk! Verkligen roligt o ha en förkylning så huvudet känns gigantiskt! Men men... Åkte till Volvo idag för o besiktiga Elizabeths bil, tredje gången jag är där på en vecka så alla hälsar så glatt på mig där nu:) Ska dit imon o hämta bilen med. Lunchade med Carolin idag på Starbucks, sen var jag helt död i kroppen så jag gick hem o la mig o vilade. Sen hämtade jag Peter i skolan, var bara han o jag o min värdmamma ikväll. Fast han hade övning i skolan till rockkonserten i mon o mamman hade möte. Så jag åt kvällsmat med Malin på Cosi! Sen hämtade jag Peter på skolan sen var det bara vi hemma. Det var roligt, himla rolig människa! Sen kom mamman hem, super super stressad o trött. Så humöret på henne var väl inte på topp, men så är de. Sen kom Malin o Carolin hit, prat o prat o flera timmar, så roligt har vi:) O fika hade dem med sig också, varm choklad till mig o sen kringlor o pumpmuffins,m så gott så. Ellerhur Carolin?:D Imon ska jag Malin o Carolin till Stamford o köpa Halloween kostymer:) Om jag inte måste jobba på morgonen dock!


God natt!!

It´s like a roller-coaster

Onsdag. Jobb jobb o jobb. Gick upp, Caroline var hemma, var lite sjuk men hon mådde tydligen bättre så jag körde henne till skolan vid typ halv 12 o sen dess gjorde jag en massa ärenden. Lagade bilen idag, nån har backat in i den så framdelen är sönder, på VOLVO där jag lämnade in den först kostade det 1000 dollar o fixa den, så jag gick till Marty´s Auto Body. 50 dollar kostade det där:D:D:D Billigt billigt. Det tog en timme o fixa, så medans jag väntade gick jag till den skandinaviska äffren o fikade, svensk räkmacka. Så gott var det! Sen köpte jag med mig Ballerina kex, Kalles Kaviar o en brödlimpa. Vi har nämligen bara jätte vitt bröd, så nu ska jag börja äta goda smörgåsar med kaviar på. Köpte min värdmammas handdukar o tvålar, vet inte varför hon inte kan köpa det själv? 

Sen fixade jag en extra nyckel till bilen med eftersom den blev stulen. 360 dollar, dyrt! Sen körde o hämtade Caroline i skolan, körde hem henne, ställde mig o stekte köttbullar till Peter coach Damian, dem blev inte lika goda som mammas men vi får väl se vad han säger nästa vecka:) Han fick en svensk måltid av mig: Köttbullar brunsås potatis o lingon. Glad blev han verkligen!! Jag o Peter hade roligt på vägen hem, härjade en massa o slogs lite. Sen hoppade han upp på motorhuven o sen körde jag. Det var roligt:) Han bråkar o tjabbar inte lika mkt som tjejerna gör, inte på mig dock men på deras mamma. Så han är aldrig sur i bilen, bara rolig:) Sen var det en lugn kväll när vi kom hem från squash. Bredde mig en smörgås med kaviar på o gjorde varm Oboy. Svenskt:) Sjuk börjar jag bli med givetvis. Halsont o förkyld. Hoppar de inte bryter ut! 

Hemlängtan försvann idag, har varit en bra dag. Igår var det en dålig dag. So it´s like a roller coaster! 2 månader i staterna snart, only 10 months to go!

Tisdag.

Nu har min hemlängtan kommit o det är inte roligt. Jag saknar mitt hem nått så otroligt!! Jag vill inte hem eller nått sånt, kanske bara för en dag o sen komma tillbaka. Det är ju sånt här man blir stark av, så hem ska jag inte:) Har varit en jobbig dag med mycket o göra, hon ger mig alldeles för mkt saker o göra, saker som jag egenltigen inte ska göra, enligt reglerna som au pair från Amerikanska myndigheterna, jag är ju här för att ta hand om hennes barn, inte springa en massa ärenden åt henne, typ köpa tvål o sånt. Hm.. det kan hon göra själv. Hon, min värdmamma alltså, radar upp en massa saker o säger, Anna detta behöver du köpa om du kör förbi den o den o den affären, men hon kör ju också förbi dem affärerna ibland, kan hon inte köpa det till sig själv då? Det är väl nu mitt au pair liv börjar på riktigt, har ju haft lugna arbetsdagar innan. Vi får väl se:) Var iaf på provsmakning på maten som Caroline ska ha på sin Bat Mitzvah. Det var roligt. Hur mkt mat som helst o efterrätter så man var ju en aning mätt när man gick därifrån, men det var roligt! Annars har det varit som vanligt, kört o kört. 

Saknar er! 

Ny arbetsvecka.

Måste veckan börja med en jobbig arbetsdag? I vanliga fall börjar jag ju jobba vid 3 på dagarna o slutar vid 10 på kvällen, men idag började jag vid 9 o slutade vid 10 på kvällen. Kört o kört o organiserat i garderober o städat o fixat med tvätten o bla bla. Så tråkigt!! Imon har jag en lika jobbig dag. Måste till bilfirman med bilen, måste fixa en ny nyckel till bilen så måste köra till Volvo o fixa det o sen följa med på smakprovning med min värdmamma till Carolnes Bat Mitzvah ( vilket ska bli gott o roligt:) Sen handla mat o sen hämta barn o fixa mat o så. Jobbigt jobbigt! Men men.. så är det. Just nu saknar jag mitt hem nått så otroligt mycket. Om 6 veckor åker jag till Sara i Los Angeles o om 10 veckor kommer min älskade familj. Yeeey:)

Lyckad helg!

Nu är det söndag igen, helgerna går så fort o imon är det en ny jobbvecka. Helgen var kanon! Igår jobbade jag lite på förmiddagen sen på kvällen blev det utgång på Manhattan, o gud vad roligt vi hade! Det blev jag Malin Carro o Linda som gick ut. Tog tåget in vid 22 träffade sedan några killar som Linda känner, åkte hem till honom på lite förfest, sen åkte vi till nattklubben Roomservice. Jätte roligt var det. Killarna kände han som äger klubben så vi fick gå förbi hela kön o slapp betala inträde, så det var bra. Hade hur roligt som helst där inne! Han som är huvudsångaren i Red Hot Chilipeppers var där, såg honom aldrig dock men han bjöd Malin på en drink:P 

Sen gick vi därifrån runt 4, åt lite mat sen tog vi tåget hem vid 5.30. Lite segt o komma hem vid 7 typ, sen var jag tvungen o mata hästarna o fixa med dem o sen mata hundarna, så det blev inte så mycket sömn. Har legat inne hela dagen typ, kollat på The Hills s3. Så bra är det! Träffade Malin o Carro lite sen, åt på McDonald´s. Blev en lugn o skön söndag, kan behövas ibland!

God natt på er! Saknar er där hemma!

May I help you?

Fredag redan, 7 veckor sen jag kom till familjen. Tiden går som sagt fort. Körde Caroline i morse till ett stall en bit bort, sen körde jag hem för o hämta Peter o köra han till squash. Där skriker han ju ut till sin tränare Damian: Damian, Anna fortgot your swedish meatballs today! Tack för det:) Ska göra det till honom nästa vecka. Hoppas dem blir goda. Jag säger att mina är mkt godare än dem man köper på påse, men då menar jag egentligen mamma, för dem är goda:)

Sen hämtade jag Caroline igen, vi körde o köpte mat på Cosi. Gott gott. Sen har det inte varit så mycket mer jobb idag, så skönt så! Ikväll träffade jag Malin o Carolin, vi körde till Target o där köpte jag lite småplock, 3e säsongen av The Hils, Wicked Soundtrack till Caroline, hårfärg o lite smink. Måste färga håret, ser inte klok ut i huvudet! Sen åt vi på McDonald´s o jag försökte va lite nyttig så jag köpte frukt o Yoghurt, men gud vad sugen jag var på en Big Mac. Får bli en annan gång!

Imon jobbar jag lite på morgonen, sen åker familjen så jag blir själv till söndag. Skönt! 

God natt!

Torsdag.

Tidig morgon, tidigaste sen jag kom hit. Gick upp vid 6. Usch så segt det var!! O mörkt var det ute med. Skulle köra med bilen till verkstaden 45 min härifrån, så jag var tvungen o åka kvart i 7 för o va där när dem öppnade. Men givetvis så började inte bilmekanikerna förrens 8 ändå så, så det blev mkt väntan. Jag fördrev därför tiden genom att sova i väntrummet, det var skönt, o jag var inte den enda faktiskt som sov där. Alla verkade trötta av o vänta så tidigt på morgonen:) Bilen behövde tydligen en ny sak så det skulle kosta 1000 dollar. Dyrt!! Men jag ska till ett annat ställe på måndag o se om dem kan trycka till det istället. Min värdmamma sa att man skulle dit o sen vifta lite med ögonfransarna så brukar dem fixa det mesta tydligen. Så hade den förra nannyn gjort o dem fixade hennes bil gratis:)

Har fixat med tvätten idag, o hjälpt mamman filma en sak till Carolines Bat Mitzvah. Dem har en videoinspelning om Caroline från när hon var liten o lite bilder o sånt. O hon älskar ju hästar så vi filmade hennes hästar idag, vi proppade i dem massa morötter o så filmade hon när dem tuggar. Hon ska sätta ljud på det sen så det ska se ut som att hästarna pratar. Gulligt faktiskt:) var hemma själv i kväll igen. Läskigt! Förstår inte varför min värdmamma tycker det är gulligt att jag är rädd för mörker. Vem hade inte varit rädd o va ensam i ett jätte hus när det är svart ute?:) 


Vill kunna lägga ut lite bilder, men som sagt, har ju ingen kamera.

God natt allesammans! 

California here I come!!!

Nu är det bokat. Den 25e November åker jag till Los Angeles för o hälsa på Sara! Ska bli så roligt. Stannar tisdag till söndag. O vi ska va superturister. Se Hollywood Walk of fame Beverly Hills Universal Studios o San Diego. Ska bli så roligt!

Snart ses vi...:)

Onsdag.

Ännu en arbetsdag:) Dagarna går fort:) Vaknade vid 8 idag, skulle upp o mata hästarna. var helt död eftersom jag pratade med Sara så sent igår, så jag la mig o sov en timme till efter att hästarna fått mat. Sen träffade jag Malin o Carro på frukost på Starbucks. Vi köpte med oss lite mat o varmchoklad o fikade på några parkbänkar. Helt plöstligt kommer det en polis med blåljus, o efter där kommer en ambulans. Båda tutandes. Polisen o ambulansmännen springer in på postkontoret, o vi satt utanför posten. Sen kommer en gubbe fram o till oss o undrar vad som händer. O vi hade ingen aning, nyfiken som han verkade vara gick han in på posten o skulle ta reda på vad som hade hänt. Sen kom han fram till oss igen o berättade att den gammal tant hade tuppat av där inne. Han teori var att hon blev så chockad övar att frimärkena inte längre kostar 5 cent:) Lite roligt faktiskt:)

Annars var det en lugn arbetsdag. Åkte på lite ärenden. Åkte o fixade en sak i Bedford, NY. Där bor tydligen Martha Stewart o Ralph Louren. Sen åkte jag till Stamford för ett ärende också. Hämtade sedan Caroline i skolan o körde till ridning. Hämtade sedan från ridningen, sen var jag ledig resten av kvällen. Så skönt. Familjen skulle på nån middag o jag behövde inte följa med. Så jag blev själv hemma, o livrädd vad jag med. Hur mörkt som helst ute! Men jag har mina vakthundar så det är skönt:) Sen kom Malin o Carolin. Så trevligt så, kollade lite på TV o snackade mest. Planerade för vårt framtida år. Utgång på Manhattan, Julkväll o Miami:) 

Nu ska jag sova, ska upp vid 6 imon för o köra bilen på lagning. Där fram på min bil har det hänt nått o jag vet inte riktigt vad så dem ska fixa den. Segt o gå upp så tidigt dock:)

God natt!

Tisdag.

Tisdag o ganska vanlig jobbdag. Sov inte så länge, fixade allt jag ska fixa på morgonen, plocka i ordning i köket o så. Träffade Carro på lunchen, åkte till veterinären med lilla vovven o kollade när Caroline spelade en volleyboll match. Framkallade ca en miljon bilder på Fedex Kinkos, i en sånn automat. var där i över en timme, drygt var de. Åt pizza med Peter o Caroline. Det var min dag:) Idag märkes det att jag bor med tonåringar, dem lyssnar inte så bra, Peter hade nämligen en tjej här, så det var lite jobbigt:) Men men... Imon ska jag laga köttbullar för första gången:) Nu ska jag sova efter 3 timmars samtal med Sara:)

God natt!

By the way...

Britney Spears var o shoppade på Greenwich Avenue förra veckan. Attans att jag inte var där just då...:)

7 weeks.

Måndag o ny arbetsvecka. Dagen började lite deppigt faktiskt. Tänkte ju på min kära väska o alla mina värdefulla ägodelar som är borta. Pappa hade ringt vägverket så jag ska få nya körkortspapper o fylla i. Måste ha fixat allt sånt innan jag kan få mitt internationella körkort. O för o få ett nytt internationellt körtkort så var jag tvungen o ha en polisrapport på att det var stulet. Så idag gick jag till polisstationen här i Greenwich o anmälde min väska o jag fick en rapport. Gick till stället där jag köpte kameran men jag kunde inte få nått tillbaka tyvärr på garantin. Täckte bara skador tyvärr!! Men pappa ska skicka in allt till vårt försäkringsbolag i Sverige, så får hoppas jag kan få tillbaka nått! 

Annars var dagen som vanligt. Hämtade Caroline i skolan o hämtade Peter i skolan. Åt musslor till kvällsmat:) Väldigt gott faktiskt:) Körde Peter till squash. Han har en privat tränare som han tränar för 2 ggr i veckan. Han har aldrig riktigt pratat med mig innan, men idag pratade han verkligen:) Han undrade vart jag kom ifrån, o när jag sa Sweden så sken han upp. Han gick sen iväg o hämtade IKEA ritningar o skrattade:) Han berömde också dem svenska köttbullarna, han älskar tydligen dem. Så jag råkade lova o ta med mig hemmagjorda köttbullar sås o potatis till träningen på onsdag. Jag sa JA för jag trodde han skojade, men det gjorde han visst inte:) på vägen hem försökte Peter lära sig säga köttbullar, gick inte så bra dock. Han tycker det låter som SHITBALLS. Gör det lite faktiskt. Vi satt o skrattade hela vägen hem, lät så fult när han sa Köttbullar:)

O förresten idag är det 7 veckor sen jag åkte hemifrån, tider springer iväg.

Manhattan.

Det brukar va roligt o åka in till Manhattan, det började roligt idag, slutade dock väääldigt tråkigt!!! Åkte in vid 11 med Malin o Carolin. Strosade runt lite i Central Park, shoppade lite o gick mest runt. Skulle sedan gå in på Aldo, en jätte bra skoaffär. Kollade runt hittade 2 fina skor o en väska som jag tänkte köpa. Satt o väntade på skokillen, hade väskan jämte mig. Kollade bort 1 sek o väskan var borta. I den hade jag mitt amerikanska kreditkort som jag fått av familjen, mitt VISA kort. Hela lönen från veckan. Min nyköpta o dyra kamera o lite småplock, min kära plånbok, bilnyckel o husnyckel. Detta låg imon nya väska som jag precis köpt. O nu är allt borta. Panik!!! Affären kunde inte göra nått. Eller vad ska dem göra? Sånt händer hela tiden. Tråkigt bara när det händer en själv. Skulle boka mina flygbiljetter ikväll till Kalifornien, men nehe, går inte för jag har inget kort. Tur att man har så snälla vänner o familj o värdfamilj! Tack:) Ska nog ordna sig, om jag förstår mina kameragarantipapper rätt så kan jag nog få en ny kamera, eller ersättning eller nått. Ska ner o prata med dem där imon. inte lust o köpa en ny kamera när jag precis köpt en:)

Nu ska jag sova o hoppas allt känns bättre imon!

Saknar er!

Super Svenskt.

Idag är det lördag. Steg upp tidigt för jag Carolin o Malin skulle till IKEA. Vi kom dit lite efter tio, gick runt o kollade o plockade på oss en massa saker. Jag köpte ljus växter lampa o lite så. Så nu är mitt rum lite finare. Hade en oljelampa som jag inte gillade, så jag köpte en fin svart ist:) Vi åt givetvis svenska köttbullar o svensk mandel kaka. Så gott så. Köpte choklad o ballerina kex på The Swedish foodmarket på IKEA också:) Sen åkte vi till en skandinavisk affär i Norwalk. Köpte lite lösgodis, saft o vaniljsocker. Så nu ska jag baka:) Det blev mkt svenskt idag:) Imon bär det av till Manhattan, så roligt!!!



Yeeey, småland:)



Carolin o Malin utanför IKEA



Gott gott!





En fin park i Old Greenwich



Några av mina nya saker, finare nattduksbord än innan iaf:)


Helg.

Fredagen slut, en lugn dag. Gick upp tidigt för o tvätta lakanen för städerskorna kommer vid 8 på morgonen, så jag va tvungen o gå upp innan. Men nehe, tydligen så kommer dem inte tidigt idag. Så jag gick upp tidigt i onödan, men men... Har ju sovmorgon varje dag så det är lugnt. Fixade kemtvätten o gick till posten. Det var mina ärenden för dagen. Hämtade Peter o Caroline i skolan, körde till ridning. Sen åkte jag o Caroline o åt på Cosi. Vi beställde en grilled chicken sandwich o en Margaritha pizza o delade på det, det var gott. Sen körde jag henne till Stamford där hennes kompis hade födelsedagsfest. Malin o Carolin kom över, kollade lite på tv o snackade. Så trevligt så:) Sen var det bara o köra o hämta Caroline i Stamford igen så va hemma efter 11 nån gång. Så nu är jag trött.

Imon bitti ska jag Malin o Carolin till IKEA o sen till Scandinavian Store i Norwalk. Imon blir det mkt svenskt:)

God natt!

Slapp dag!

Torsdag o snart helg igen. Tiden rullar iväg! Idag började jag inte jobba förrens vid 5. Sov bara till tio idag så det var bra, åkte o handlade lite mat på eftermiddagen bara, sen åkte jag o hämtade mina små barn i skolan. Har bara varit jag Peter o Caroline ikväll så det har varit lugnt o skönt, är ganska mkt bråk ibland. Jag lagade Mac and Cheese till dem, ganska gott faktiskt. Sen red jag o Caroline, hennes tränare Kate var här så hon tränade oss. Det var härligt, en härlig höstdag. Solen sken på dem gula o röda löven o det var lite kyligt i luften. Poetiskt:) Sen har vi inte gjort så mkt ikväll, fixade Carolines naglar, kollat på Gossip Girl o sen inte så mkt mer. Imon blir det till att gå upp tidigt, städerskorna kommer vid 8 så jag måste ta bort alla lakan från barnens sängar först. Hela helgen är uppbokad, imon ska vi va hos Malin, lördag Skandinavisk affär i Norwalk o söndag blir det Manhattan! Så roligt...

God natt!

Onsdag.

Dagarna rullar på. Onsdagen är redan slut o det är nu oktober, sjukt! Sitter just nu o pratar m Sara, våra timlånga samtal:) Dagarna rullar på o allt är bra. Kör o kör o kör på barnen men det är roligt. Caroline är så söt o vi är goda vänner, o Peter o jag lär känna varandra mer o mer. 

Igår åkte jag o Peter till Garden Catering o åt. Han åt världens fettmat o jag tog en sallad, o han försökte tvinga i mig det på vägen hem. Men jag försöker äta nyttigt. Ett bra sätt o lära känna varandra på måste jag säga:) har börjat kolla på en ny serie, GREEK. Den är så sjukt bra så jag ligger uppe hela nätterna o kollar sen blir det att jag sover till 11 på dagarna. Men det ska bli ändring på de, vill inte gärna sova bort mina dagar här:)

Idag har jag rensat ut kylskåpet o städat alla hyllorna, så roligt! Sen har jag kört en massa, hämtat i skolan kört till ridning hämtat i skolan kört till squash. Typ de:) Carolin o Malin kom ikväll efter att jag slutat jobba, det var trevligt. Kul o träffa lite folk på veckodagarna med, de gillar jag:)

Nu ska jag sova. Saknar er där hemma!

RSS 2.0