den tjugotredje juli

SURT! Idag åkte jag o Robin till Brooklyn o betalade böter, 100 dollar va. Riktigt surt o lägga halva lönen på det liksom.Tog en timme o hitta stället, i ösregn. Ikväll blir det plugg o Robin. Snart kommer min familj. Oh yeah!


 I Brooklyn



Skicka hem mig!

Jag vet inte varför men jag har så otroligt mycket hemlängtan nu, jag vill bara hem. Är nog för att det är så lite tid kvar, har redan vart borta i 11 månader, lite mer faktiskt. Veckorna går sakta men ändå fort. Förra veckan blev det en hel den tennis, riktigt roligt! O i helgen blev det mys med Marie o Elina, sen utgång på kvällen. Blev open bar på Katra o sen the Annex, riktigt roligt. Söndagen var seg, sen blev det stan på kvällen. Redan onsdag. Vi har gäster här som kommer från Karibien, dom sa att jag va välkommen när jag ville:) Skönt ändå. Så igår passade jag deras barn, hon är 12. Båda låg sjuka hemma så d va inte så jobbigt. Sen film o glass med Robin. Idag var det lika segt, är jätte förkyld så jag orkar ingenting. Jobbade några timmar på morgonen. Robin sov här så jag gick o la mig igen, så skönt. Ikväll blir det nog slappt, o plugg med. Men snart är den tråkiga kursen över. 

Snart ses vi där hemma!



Weekendkurs.

Helg ja som sagt, o den tillbringas på Manhattanville college, American Studies. Drygt! Lektioner mellan 9-18, inte okej. O så likadant imon, vem orkar liksom? Men nu vet jag allt om Amish folket iaf. Men men... Ikväll blev det pizza med familjen sen gick jag o Robin på bio, såg Bruno. Sjuukt rolig film o helt störd!

Nu blir det sömn, upp tidigt imon för en rikigt lång o dryg dag i ett kallt klassrum där det inte är mer än 13 grader så man blir köldskadad. Jaja

Good night people!







VALROSS!


Chars o min sista dag o Lily


Dylan´s candy bar


Jag o Marie drog till Coney Island



Fredagen den 10e juli.

Det är fredag och helg igen, helgen kommer bli otroligt tråkig dock för jag o Robin ska på weekendkurs på Manhattanville, 9-18 lördag söndag, kul! 

Förra helgen var det 4th of july. En riktigt lyckad sådan. Åkte in med Des o Elina, åkte neråt Marie där det blev grillning, god dricka och trevligt sällskap. Det var jag Marie Des Elina Louise och Caroline. 4th of July är ju väldigt stort, så efter ett tag åkte vi in till Manhattan för o kolla på fyrverkerierna, rikigt fint:) Sen skulle vi gå ut, skulle bli Mansion, eller det blev Mansion. Men först skulle vi på förfest hos en kille, men när vi kom dit var det 2 killar o en tjej o världens minsta hund. Killen skällde ut Des för han trodde hon steg på hunden, han skrek att hon har brutit benen på hunden o att han måste till sjukhuset, men se var det inget mer med det. Hel skumt! Sen blev det Mansion, blev lite fel men det var jag o Elina som va där iaf. Hade riktigt trevligt. Robin kom in sen o då stack vi till Soho, tog hissen upp till 20e våningen, träffade lite folk o festade på taket, där dom hade jacuzzi bland annat. Riktigt nice o se hela Manhattan från hustaket. Efter blev det ett annat ställe, inte lika fint som förra men roligt var det!

I veckan har det inte varit så mycket jobb. Blivit endel poolhängade o mest slapp. Började college i tisdags förresten, en litteraturklass, inte riktigt sådär jätte roligt. Ska läsa The Crucible o sen analysera o sånt. Segt!!! Men man måste ju. I onsdags blev det också utgång, trevligt. Förfestade i Central park, utgång på en bar runt Union Sqare, fick böter på 100 dollar och en ful människa tog min plånbok, missar tåget hem o får vänta till 6.05 har inte ett öre till taxi så vi går hem, är inte hemma förrens 7.30 på morgonen, börjar jobba 8.30. Segt! 

Men men... nya tag! LÄNGTAR HEM!!!!!!!!!!!! Men snart är jag hemma, ska bli så skönt!





RSS 2.0