Fredagen den 10e juli.

Det är fredag och helg igen, helgen kommer bli otroligt tråkig dock för jag o Robin ska på weekendkurs på Manhattanville, 9-18 lördag söndag, kul! 

Förra helgen var det 4th of july. En riktigt lyckad sådan. Åkte in med Des o Elina, åkte neråt Marie där det blev grillning, god dricka och trevligt sällskap. Det var jag Marie Des Elina Louise och Caroline. 4th of July är ju väldigt stort, så efter ett tag åkte vi in till Manhattan för o kolla på fyrverkerierna, rikigt fint:) Sen skulle vi gå ut, skulle bli Mansion, eller det blev Mansion. Men först skulle vi på förfest hos en kille, men när vi kom dit var det 2 killar o en tjej o världens minsta hund. Killen skällde ut Des för han trodde hon steg på hunden, han skrek att hon har brutit benen på hunden o att han måste till sjukhuset, men se var det inget mer med det. Hel skumt! Sen blev det Mansion, blev lite fel men det var jag o Elina som va där iaf. Hade riktigt trevligt. Robin kom in sen o då stack vi till Soho, tog hissen upp till 20e våningen, träffade lite folk o festade på taket, där dom hade jacuzzi bland annat. Riktigt nice o se hela Manhattan från hustaket. Efter blev det ett annat ställe, inte lika fint som förra men roligt var det!

I veckan har det inte varit så mycket jobb. Blivit endel poolhängade o mest slapp. Började college i tisdags förresten, en litteraturklass, inte riktigt sådär jätte roligt. Ska läsa The Crucible o sen analysera o sånt. Segt!!! Men man måste ju. I onsdags blev det också utgång, trevligt. Förfestade i Central park, utgång på en bar runt Union Sqare, fick böter på 100 dollar och en ful människa tog min plånbok, missar tåget hem o får vänta till 6.05 har inte ett öre till taxi så vi går hem, är inte hemma förrens 7.30 på morgonen, börjar jobba 8.30. Segt! 

Men men... nya tag! LÄNGTAR HEM!!!!!!!!!!!! Men snart är jag hemma, ska bli så skönt!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0